Muzikale Visites

Feestelijke en Gezellige Muzikale Visites
Soms is het niet mogelijk het geplande grote feest voor die Gouden Bruiloft
of 80ste verjaardag te organiseren.

Een Muzikale Visite kan altijd!
Ik mocht al vele malen, komen zingen in huiskamers en in tuinen.

Verrassend, vrolijk, helemaal passend qua repertoire - wat we in overleg samenstellen - en aankleding.
Het zijn stuk voor stuk gezellige en bijzondere, vaak ontroerende en blije visites.
Om aan die bijzondere dag toch een heel feestelijk tintje te geven!

Margot:
Mevrouw van der Linden ontving een van de 15 Vriendenloterij Hartenwensen. De artiest was een schot in de roos: Troubadour Rob Krot speelde liedjes van onder meer Ramses Shaffy. Maar dat niet alleen; mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List, heeft Rob, tot haar verrassing, in één lied verweven. "Ik geniet enorm na. Dankjewel. Het genieten zal nog wel even blijven. Meer plezier heb je me niet kunnen doen!"
José:
In mei werd mijn schoonmoeder 85 jaar . Ze was erg verdrietig omdat ze graag een feest wilde geven waar ze al jaren naar uitkeek. Dat kon helaas niet doorgaan i.v.m de corona. Toen op haar verjaardag Rob met een klein groepje buren kwam aanlopen (op gepaste afstand) en voor haar zongen was ze erg verrast.  Rob bedankt voor het zeer gezellige optreden, het was super!! Door jou heeft mijn schoonmoeder een hele leuke en onvergetelijke dag gehad waar nog enthousiast over gesproken wordt, we gaan je zeer zeker nog een keer zien!!!!
Jelly:
Vanwege het coronavirus ging het feest voor mijn 85 jarige schoonmoeder helaas niet door. Wat een verrassing was het dat Rob haar kwam toezingen! De Franse chansons en andere mooie liedjes waren een hele traktatie en zo werd de verjaardag toch nog om nooit te vergeten!!
Ed:
Rob heeft mijn jarige moeder van 83 jaar op een prachtige wijze toegezongen. Ze heeft hier samen met mijn vader in deze moeilijke tijd enorm van genoten. Compliment voor je muzikaliteit en je persoonlijkheid. Rob, bedankt!
Hans:

Wat heb jij het leuk gedaan gisteren bij mijn moeder, die 90 jaar is geworden. Ondanks heel klein gezelschap was het Super. Leuke liedjes uit de goede oude tijd. ROB JE BENT EEN AANRADER.