Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
89 berichten.
M Steenvoorden uit ‘s Graveland schreef op 24 november 2019:
Een fantastische bezochte beaujolais primeuravond bij onze voetbalclub SV.’s-Graveland. Dit werd door Rob met live muziek begeleid. Met enthousiasme en goede voorbereiding bracht hij prachtige chansons ten gehore. Volgend jaar weer👍 Dank je Rob.
Henny Braakman uit Hellendoorn schreef op 18 november 2019:
We hebben zaterdagavond mijn 75ste verjaardig gevierd. Dit feest werd opgeluisterd met muziek van Rob Krot. Heel gezellig en mooi. Echt een aanrader als je iets wilt vieren en ook nog met je gasten wilt praten. En hij heeft een repertoire daar zeg je u tegen. Van evergreens tot verzoeknummers. Hij weet er echt de stemming in te krijgen bij jong en oud. Voor herhaling vatbaar.
Harry van den Enden uit Rijsbergen schreef op 11 november 2019:
Dinsdagmiddag, 5 november jl., hield de KBO-Rijsbergen in ontmoetingscentrum De Koutershof hun jaarlijkse "Cabaretmiddag". Het optreden werd verzorgd door troubadour Rob. Hij hoefde de 130 aanwezigen niet te verleiden om mee te zingen. Dat ging vanzelf. Een meer dan geslaagde middag!
Wooldhuis uit Heino schreef op 8 november 2019:
Deze week heeft troubadour zanger Rob Krot, bij ons opgetreden in Het Wooldhuis. De bewoners hebben genoten van oude bekende meezingers, humoristische liedjes, ballades en persoonlijke aandacht. Er werd dan ook vol op meegezongen er er werd zelfs gedanst. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Co de Rood uit Heino schreef op 4 november 2019:
Hoi Rob, geheel in stijl en kleuren combinatie ten tonele verschenen. Sfeer verhogend en een perfecte aanvulling voor dit plaatselijke SW4D evenement bij het DORPSHUUS, Marktzicht en Buuffie's in Heino. Bedankt Rob en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Co de Rood.
Ben Heethaar uit Raalte schreef op 29 oktober 2019:
Herfstvakantie 2019, Rob Krot was voor het 3e opeenvolgend jaar te gast als Troubadour on Tour op de Sallandse Wandelvierdaagse. Rob heeft opgetreden op Mobiele Rustpunten van onze cateraar. Het enthousiasme en waardering van de wandelaars waren weer groots zodat Rob een vaste gast aan het worden is tijdens dit wandelevenement die elk jaar in de herfstvakantie georganiseerd wordt. Rob volgend jaar ben je weer van harte welkom op ons evenement van 13 t/m 16 oktober.
Lenie Tielbeek uit Wijhe schreef op 18 oktober 2019:
Hi Rob, Afgelopen zaterdag 12 okt. Was je op mijn 60 jarig verjaardags-feestje. De mensen waren net een uur binnen toen jij binnenkwam en begon te zingen. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als jongeren aan het meezingen. Daardoor werd de stemming bere-gezellig. Ik wil je nogmaals bedanken. Als ik weer eens een feestje geef, dan nodig ik je zeker weer uit.👍 Groeten Lenie Tielbeek
Stichting SOOS 55pus Zwammerdam uit Zwammerdam schreef op 4 oktober 2019:
Wat een geweldige middag hebben wij gehad op 2 oktober j.l. Rob Krot is een echte aanrader. Geweldig zo hij de ouderen ook persoonlijk heeft toegezongen. Geef mij maar Amsterdam werd al gauw, geef mij maar Zwammerdam. Namens alle 50 plussers bedankt Rob. Arie Wieman
Ineke uit Assen schreef op 1 oktober 2019:
Rob ondersteunde de borrel en bites bijeenkomst ter ere van de 90 ste verjaardag van mijn moeder op de 28ste september in Groningen. Dat deed hij vol overgave, met een hele fijne warme stem en daarbij de sfeer en de gasten goed aanvoelend. Stapt gemakkelijk over van het ene genre naar het andere. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je Rob!
Mary Stoof-Helmonds uit Uden schreef op 1 oktober 2019:
Burendag 29 september 2019 Muzerijk te Uden. Wat werd het een fantastisch, gezellige middag, mede dankzij Rob. Alleen maar positieve reacties over je optreden van onze bewoners van het Harmoniehof ontvangen. Rob je was toppie! Lieve groet, Mary
De Wissel (dagactiviteiten centrum Harderwijk Careander) uit Harderwijk schreef op 27 september 2019:
Afgelopen dinsdagmorgen heeft Rob op ons jubileumfeest gezongen. Onze clienten hebben er enorm van genoten 🎶 zslfs de polonaise werd er gelopen. Echt voor herhaling vatbaar.
Marianne en Jos Hooijman uit Vught schreef op 26 september 2019:
Wij en onze gasten vonden ons feest super gezellig. Dat lag niet alleen aan het mooie weer en de mooie locatie, maar zeker ook aan jouw aanwezigheid die extra sfeer op het zonnige terras bracht. Je bent een vriendelijke man die op een prettige manier aanwezig is.
Cobie Monster Mons uit Harderwijk schreef op 10 september 2019:
Op zaterdag 07 september heb ik met (oud-)collega's mijn 40 jarig jubileum gevierd. Rob heeft door zijn optreden deze avond nog gezelliger gemaakt. Rob bedankt. Voor herhaling vatbaar!!
Bella Wagner uit Zoetermeer schreef op 4 september 2019:
Zaterdag 31 augustus heeft Rob een geweldige toevoeging aan ons CampingFeest gegeven ter ere van ons 25 jarig huwelijk. Met een eigen versie van NovemberRain van Guns and Roses, en Nothing Else Matters van Metalicca, kun je wel zeggen dat hij een top artiest is. Lieve Rob bedankt!
Theo en Marion van Oerle uit Sprang Capelle schreef op 8 augustus 2019:
Op 7 augustus heeft Rob onze avond muzikaal luister bij gezet tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van zijn optreden. Het is een geweldig feest geworden.
René Vreeling uit Deventer schreef op 6 augustus 2019:
Afgelopen zaterdag 3 augustus 2019 hebben wij het 60-jarig huwelijk van mijn ouders gevierd. Vooraf heb ik Rob gevraagd of hij als "verrassingscadeau" namens de kinderen wilde komen optreden. Zijn reactie was op voorhand leuk, enthousiast en helder. Een verrassing is het zeker geworden. Het optreden van Rob was in 1 woord top! Mijn ouders en ook de 100 gasten hebben volop genoten van alle mooie nummers die hij speelde en zong en de geweldig leuke sfeer die er ontstond. Rob bedankt!! De verwachtingen vooraf op een erg leuk feest waren er, maar deze zijn ruimschoots overtroffen.
Ineke Boelhouwer uit Vierhouten schreef op 1 augustus 2019:
Dag Rob, afgelopen zondagmiddag op een prachtige locatie genoten van een gezellig samenzijn ter gelegenheid van onze 80 jarige Ton. Jouw muzikale bijdrage was sfeerverhogend. Mooie liedjes, mooi gebracht. Hulde. Dank daarvoor!
Jan & Annelies uit Dalfsen schreef op 21 juli 2019:
Rob, hartelijk dank voor je muzikale bijdrage aan ons feest! Het was een fantastische aanvulling.
JR schoenmode ,namens de MVG uit Genemuiden schreef op 12 juli 2019:
Beste Rob, mede door jou kunnen we terug zien op een gezellige en geslaagde dag. Wat is een braderie zonder een [ jouw ] vrolijke noot? Dank je wel en tot ziens.
Groencentrum van kleinwee uit vleuten schreef op 9 juli 2019:
Rob speelde de sterren van de hemel bij het ontvangen van onze gasten, Een echte troubadour.
Zingen met Troubadour Rob Krot
);