Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
101 berichten.
Bennie en Miranda uit Goor schreef op 11 maart 2020:
We hebben erg genoten van ons 12,5 jarig huwelijk. Dit mede door jouw fantastische optreden. Onze gasten en de eigenaar van "Herberg De Pot" waren ook onder de indruk. Wie weet... Bij leven en welzijn kom jij weer bij ons spelen, dit hebben we gisteren afgesproken. We geven je naam door en wensen je en jullie troubadours heel veel optredens. lieve groeten uit Goor. Bennie en Miranda Haafkes - 07 maart 2020
Theo Soontiëns uit Silvolde schreef op 6 maart 2020:
Onzichtbaar zichtbaar zijn, dat was je kracht bij je optreden bij ons gecombineerde jubileum-afscheidsfeest. Je voelde de sfeer heel goed aan en wist op het juiste moment de juiste nummers te kiezen. Heel goed gedaan. Het begon al bij de voorbereidingen. Je hebt maar een half woord nodig om te begrijpen wat nodig is. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Dank je wel Rob.
Maarten van der Bent uit Laag Zuthem schreef op 28 februari 2020:
Dag Rob, dank voor je mooie optreden op ons 12,5 jarig huwelijk!
Marloes uit Heino schreef op 31 januari 2020:
Beste Rob, dit keer mocht je optreden voor het personeel van Het Wooldhuis, in plaats van voor de bewoners. Dit feestje vond afgelopen dinsdagavond plaats in De Baron in Heino. We willen je erg bedanken voor je muzikale inzet deze avond, maar in het speciaal voor de zelfgemaakte quiz. Iedereen vond het fantastisch! Die polonaises zeggen wel genoeg... 🙂 Dank!!
Ada Kremers uit Aalten schreef op 22 januari 2020:
Dag Rob, wat heb je ons weer een super gezellige middag bezorgd.We kregen heel leuke reacties van mijn gasten, goede muziek, iedereen kon gezellig met elkaar praten en de sfeer was, zeer zeker ook dankzij jou, fantastisch! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer! Groet, Ada en familie!
Willemien ter Horst, Zorggroep Solis, locatie PW Janssen uit Deventer schreef op 14 januari 2020:
Hoi Rob, Al vele malen heb je bij ons gezellige middagen opgeluisterd met je muziek en ook deze keer was het weer een geweldig feestje tijdens de nieuwjaarssoos voor onze bewoners van PG en somatiek! Het was weer een verademing om iemand te hebben die lekker muziek maakt, niet vals zingt en geweldig op de bewoners inspeelt! Nog onze dank daarvoor!
Jan Hettema uit Gorinchem schreef op 13 januari 2020:
Vorige week hielden mijn vader en moeder een feestje ter ere van hun 55-jarige huwelijk en de a.s. 75 ste verjaardag van mijn moeder. het was lange tijd niet zeker of dit door kon gaan i.v.m. de dementie van mijn moeder. Daardoor kwam ik pas twee weken voor de datum in contact met Rob. Vanaf de eerste mail klikte het en voelde hij heel goed aan hoe e.e.a. zou kunnen worden ingevuld. Het feestje was geweldig, bijzonder, ontroerend, mede dankzij de mooie liedjes en warme inbreng van Rob. Onze dank is dus groot!!!!
Marieke uit Zwolle schreef op 3 januari 2020:
Beste Rob, Wat was het kerstfeest op onze basisschool weer een feestje omdat jij er was met je gitaar. Voor de tweede keer kwam je ons verblijden met je zang, glimlach en gevoel voor humor. We zien je vast gauw terug! Groetjes Marieke
Vrouwennetwerk Oldenzaal uit Oldenzaal schreef op 3 januari 2020:
Door de muzikale ondersteuning van troubadour Rob Krot hebben wij een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie gehad.
Bianca uit soest schreef op 24 december 2019:
Afgelopen vrijdag 20 December hebben wij een kerstdiner gehad met onze bewoners en familieleden. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als "jongeren' aan het meezingen. Wat ik heel leuk vond is dat je rond de tafels loopt en de ouderen persoonlijk toezong en natuurlijk je geweldige kerst-outfit. Zeker een aanrader voor jong en oud. Volgend jaar gaan we weer boeken!!
Anneke Dunnewind uit Amersfoort schreef op 16 december 2019:
De jaarlijkse kerstbijeenkomst van onze Coöperatie ParkeerService werd door Rob Krot op aanstekelijke wijze aangevuld. Rob heeft niet alleen een hele mooie stem, maar weet ook in te spelen op het publiek. Hij heeft een gevarieerd repertoire voor alle doelgroepen. Op deze manier heeft hij een waardevolle en sfeervolle bijdrage aan onze kerstbijeenkomst gegeven!
Lenie Spoor uit Tilburg schreef op 13 december 2019:
Zaterdag 30 november werden mijn schoonouders verrast op hun Gouden Bruiloft met een optreden van Rob de Troubadour. In één woord geweldig. Op verzoek speciaal voor hen een nummer gezongen. De sfeer zat er goed in, rustige nummers afgewisseld met feestmuziek, voor ieder wat wils. Bedankt Rob 🤗
M Steenvoorden uit ‘s Graveland schreef op 24 november 2019:
Een fantastische bezochte beaujolais primeuravond bij onze voetbalclub SV.’s-Graveland. Dit werd door Rob met live muziek begeleid. Met enthousiasme en goede voorbereiding bracht hij prachtige chansons ten gehore. Volgend jaar weer👍 Dank je Rob.
Henny Braakman uit Hellendoorn schreef op 18 november 2019:
We hebben zaterdagavond mijn 75ste verjaardig gevierd. Dit feest werd opgeluisterd met muziek van Rob Krot. Heel gezellig en mooi. Echt een aanrader als je iets wilt vieren en ook nog met je gasten wilt praten. En hij heeft een repertoire daar zeg je u tegen. Van evergreens tot verzoeknummers. Hij weet er echt de stemming in te krijgen bij jong en oud. Voor herhaling vatbaar.
Harry van den Enden uit Rijsbergen schreef op 11 november 2019:
Dinsdagmiddag, 5 november jl., hield de KBO-Rijsbergen in ontmoetingscentrum De Koutershof hun jaarlijkse "Cabaretmiddag". Het optreden werd verzorgd door troubadour Rob. Hij hoefde de 130 aanwezigen niet te verleiden om mee te zingen. Dat ging vanzelf. Een meer dan geslaagde middag!
Wooldhuis uit Heino schreef op 8 november 2019:
Deze week heeft troubadour zanger Rob Krot, bij ons opgetreden in Het Wooldhuis. De bewoners hebben genoten van oude bekende meezingers, humoristische liedjes, ballades en persoonlijke aandacht. Er werd dan ook vol op meegezongen er er werd zelfs gedanst. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Co de Rood uit Heino schreef op 4 november 2019:
Hoi Rob, geheel in stijl en kleuren combinatie ten tonele verschenen. Sfeer verhogend en een perfecte aanvulling voor dit plaatselijke SW4D evenement bij het DORPSHUUS, Marktzicht en Buuffie's in Heino. Bedankt Rob en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Co de Rood.
Ben Heethaar uit Raalte schreef op 29 oktober 2019:
Herfstvakantie 2019, Rob Krot was voor het 3e opeenvolgend jaar te gast als Troubadour on Tour op de Sallandse Wandelvierdaagse. Rob heeft opgetreden op Mobiele Rustpunten van onze cateraar. Het enthousiasme en waardering van de wandelaars waren weer groots zodat Rob een vaste gast aan het worden is tijdens dit wandelevenement die elk jaar in de herfstvakantie georganiseerd wordt. Rob volgend jaar ben je weer van harte welkom op ons evenement van 13 t/m 16 oktober.
Lenie Tielbeek uit Wijhe schreef op 18 oktober 2019:
Hi Rob, Afgelopen zaterdag 12 okt. Was je op mijn 60 jarig verjaardags-feestje. De mensen waren net een uur binnen toen jij binnenkwam en begon te zingen. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als jongeren aan het meezingen. Daardoor werd de stemming bere-gezellig. Ik wil je nogmaals bedanken. Als ik weer eens een feestje geef, dan nodig ik je zeker weer uit.👍 Groeten Lenie Tielbeek
Stichting SOOS 55pus Zwammerdam uit Zwammerdam schreef op 4 oktober 2019:
Wat een geweldige middag hebben wij gehad op 2 oktober j.l. Rob Krot is een echte aanrader. Geweldig zo hij de ouderen ook persoonlijk heeft toegezongen. Geef mij maar Amsterdam werd al gauw, geef mij maar Zwammerdam. Namens alle 50 plussers bedankt Rob. Arie Wieman
Zingen met Troubadour Rob Krot
);