Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Marjan Grootendorst uit Utrecht heeft geschreven op 28 april 2023
Mooi Koningsdag optreden en er werd volop genoten van vrolijke, mooie en ontroerende liedjes, mooi gezongen en gebracht door Rob. Dank je wel
Monique Basten-Loeffen uit Horssen heeft geschreven op 18 april 2023
Afgelopen zondag de verlate 90e verjaardag van mijn moeder gevierd in Batenburg bij Uitbaeterij de Viersprong met een heel leuk optreden van Rob! Leuke, gezellige muziek die iedereen kan meezingen. Een echte aanrader om een feestje of evenement op te vrolijken. Fijne, correcte man. Rob, bedankt, het was een leuke ervaring.
Lenie uit Veldhoven heeft geschreven op 27 maart 2023
Wij en onze gasten van de Zonnebloem hebben genoten van een heerlijke middag! Iedereen ging met een blij gevoel naar huis!
Toon uit Bleiswijk heeft geschreven op 15 januari 2023
Gisteravond een heerlijk topoptreden van Rob meegemaakt in Garderen. Onze eigengemaakte liederen voor 85-jarige Agniet en 25-jarige Wessel had hij perfect voorbereid en met een eigen twist gebracht. Wat een feest. Hoe vakmanschap en inlevingsvermogen er een uniek feestje van maken!
Cosis uit Groningen heeft geschreven op 10 januari 2023
Vandaag bezoek gehad van deze geweldige troubadour. Rob wist goed de cliënten mee te laten zingen en te laten genieten op hun eigen unieke wijze. Fantastisch! Dankjewel voor de geweldige middag.
Vondelhuys COSIS uit Winschoten heeft geschreven op 9 januari 2023
Wat een gezelligheid!!!!! Geweldig hoe deze Troubadour de zaal mee krijgt. Een aanrader!!!!!!
Esther uit Nijkerk heeft geschreven op 28 december 2022
Ik heb Rob eerder horen spelen op een bedrijfsfeest. Daar wist hij de collega's enorm te raken met zijn rake teksten. Ik wist direct; Rob wil ik graag zien optreden bij het gouden huwelijksjubileum van mijn ouders. En ook dat deed Rob perfect. Hij zet op de juiste momenten de juiste toon. Ook denkt Rob graag mee in voorbereidingen, wat fijn werkt. Rob, veel dank voor het onvergetelijke feest van mijn ouders en graag tot weerziens!
Willeke Nijhuis uit Oostzaan heeft geschreven op 18 december 2022
Tijdens een herdenkingsbijeenkomst t.g.v. van mijn vader verzorgde Rob de muzikale omlijsting. Zoals we al verwachtten was er geen verdrietige, zware stemming maar was iedereen blij elkaar na Corona weer te zien. Rob paste er perfect bij met stemmige, vrolijke en precies-goede liedjes: wat een top-troubadour!
Sabine uit Almelo heeft geschreven op 20 november 2022
Ik heb Rob eerder zien spelen op een feest en heb hem gevraagd om te muziek te verzorgen op mijn 50e verjaardag. Hij heeft een mooie warme stem, is vriendelijk in de omgang en staat open voor verzoeknummers. Rob weet sfeer te brengen in het feestje, van rustige achtergrond muziek bij ontvangst tot gezellige meezingers aan het eind. Het was een geslaagd verjaardagsfeest! Rob bedankt!
Anne Gerrits Jans - Knaap uit Raalte heeft geschreven op 4 november 2022
Tijdens de herdenkingsbijeenkomsten heeft Rob heel stemmig de muzikale omlijsting ingevuld. Gasten werden geraakt door zijn muziek. Ik heb de invulling door Rob als erg ondersteunend voor de bijeenkomst ervaren. Hij voelt aan wanneer welk nummer passend is. Heel fijn om dit aan hem te mogen toevertrouwen.
Antoine Joosten heeft geschreven op 7 oktober 2022
Twee weken achterelkaar heeft Rob in onze tuin zijn kunsten ten gehore gebracht. Beide avonden heeft hij zich goed aangepast aan de aanwezigen. Hij was een zeer welkome artiest die sfeer aan de avond gaf. Zijn repertoire is zeer divers en verveelde niet. Tweemaal bedankt Rob.
Selma Griep uit Amersfoort heeft geschreven op 27 september 2022
Dank je wel! Het was supergezellig! Je bracht de sfeer er goed in op het afscheidsfeest van onze coördinator en van de ruimte waar wij altijd verbleven. Heerlijke nummers, groot repertoire, gewoon helemaal top.
Hans-Robert & Marjolein uit Regio Eindhoven heeft geschreven op 27 september 2022
Rob heeft op ons 12,5 jarig jubileum-tuinfeest gespeeld. Zowel wij, als onze gasten, hebben genoten van zijn zang- en gitaarkunsten. Knap hoe Rob met zijn muziek helpt om een feest nog gezelliger te maken en aan weet te sluiten bij onze wensen en die van onze gasten. Ook de communicatie met Rob verliep erg prettig. Wat een breed repertoire en wat een energie heeft hij: 4 uur zingen en spelen met minimale pauzes. Petje af! Dank je wel Rob!
woon-zorgcentrum Talma Borgh uit Apeldoorn heeft geschreven op 21 september 2022
Afgelopen zaterdag hebben de cliënten van woon-zorgcentrum Talma-Borgh van de eerste tot de laatste minuut mogen genieten van een optreden van Rob. Wat weet deze man het publiek mee te krijgen zeg! Er is geen woord teveel gezegd als we hier benoemen dat Rob een echte vakman is. Zijn inlevingsvermogen om de sfeer aan te voelen is geweldig en het was één groot feest. Rob bedankt!
Henk en Ria Potgieter uit Biddinghuizen heeft geschreven op 19 september 2022
We hadden wat te vieren, nu het eindelijk weer kon, en daar hoort bij ons naast het lekkere eten eten drinken bij Beach Nu in Biddinghuizen ook muziek bij. Dus op de bovengenoemde prachtige locatie Rob Krot uitgenodigd om ons feestje muzikaal luister bij te zetten. Nou dat is geweldig goed gelukt, geluisterd naar onze wensen en op het feest zelf de sfeer goed aangevoeld en daardoor een wezenlijke bijdrage geleverd aan ons 3 in 1 feest. Nogmaals bedankt Rob 👍
Ronald Derks uit Den Bosch heeft geschreven op 16 september 2022
Voor ons jubileumuitje heeft Rob de eerste avond ons italiaans diner muzikaal opgefleurd. Rob houdt enorm van muziek. Dat zie je en dat hoor je. Rob is heel flexibel, gezellig, voelt de sfeer perfect aan en zingt en speelt gewoon heel mooi en ontspannen. Het enorm brede repertoire heeft voor ieder wat wils en of het voor 10 of 100 (in ons geval 85) mensen is: Rob maakt er iets moois van. Wil je gewoon fijne, leuke muziek van een fijne, leuke en goede troubadour, dan moet je wat ons betreft bij Rob zijn. Rob, bedankt!
Tallien en Koos ten Kate uit Bad Harzburg, Duitsland heeft geschreven op 28 augustus 2022
Hallo beste Rob, we waren met 27 duitse wandelvrienden 5 dagen in het Wapen van Exloo, waar jij onze laatste avond muzikaal hebt verzorgd. Het was in één woord geweldig, echt een groot succes. Naast je Nederlandse repertoire heb je voor onze Duitse vrienden vele Duitse bekende nummers gezongen en in je in het Duits gepresenteerd. Super! Hartelijk dank voor je inzet. Liebe Grüße aus Bad Harzburg van Tallien und Koos und alle andere Wanderfreunden vom Harzklub
Josien uit IJsselstein heeft geschreven op 15 augustus 2022
Rob uitgenodigd om op het verjaardagsfeest van mijn oom en moeder te komen spelen. Iedereen heeft ontzettend genoten van zijn optreden. Helaas moesten we halverwege het optreden verplaatsen van buiten naar binnen, maar Rob ging hier heel flexibel mee om heeft kosteloos langer doorgespeeld. Als afsluiter Roller Coaster van Danny Vera was echt top!
Hans en Sanny uit Noorbeek heeft geschreven op 14 augustus 2022
Op 13 augustus heeft Rob ons tuinfeest opgeluisterd met een wel gekozen repertoire van prachtige chansons en songs. Op verzoek had hij zelfs het lievelingsliedje van onze 4 jarige kleindochter ingestudeerd. Rob heeft een prachtige stem en vindt makkelijk aansluiting. Wij genieten nog steeds na. Een aanrader!
Jan en Lies uit Epe heeft geschreven op 28 juli 2022
Wij waren 50 jaar getrouwd en waren zeer benieuwd hoe het zou zijn met Rob Krot als troubadour. En we kunnen hem van harte aanraden. Rob voelt de sfeer aan en kan de stemming er goed inkrijgen. Kortom: een echte aanrader voor een gezellig feestje. De reactie van onze gasten was ook unaniem: het was gezellig. Bedankt, Rob!
Zingen met Troubadour Rob Krot