Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
193 berichten.
Marcel Leloup uit Wijhe schreef op 24 mei 2017
Wat leuk om de troubadour Rob Krot bij een evenement er bij te hebben. Hij past zijn teksten aan bij wat er om hem heen gebeurt waarna de lach op de gezichten van de voorbij rennende sporters , heel leuk! Rob Krot , die kun je er wel bij hebben! Vr groet Marcel Leloup (namens de Over de IJssel Landgoed Marathon)
Suzanne uit Spijkenisse schreef op 11 mei 2017
Rob Krot heeft ons een hele gezellige en feestelijke middag op bevrijdingsdag gegeven! De bewoners van ons verpleeghuis hebben genoten en lekker kunnen meezingen en dansen! Bedankt Rob en tot ziens!
Karin en Ellen Vos uit Ophemert schreef op 25 april 2017
Rob was "het kadootje" op het tuinfeest van onze ouders, die hun 40 jarig huwelijk vierden... En het was zeker een kado... super verrast waren ze en wat een gezelligheid. Rob je maakte er een super feestje van!! We hebben met zn alle genoten van je...van jong tot oma in de polonaise!! Met zn alle meegezongen en gedanst!! We kijken terug op n top feestje!! Zoals we al zongen maar bij deze nog een keer: Robje bedankt !!
Terry van der Beek uit Westendorp schreef op 27 maart 2017
We hebben die avond genoten, mede door jouw bijdrage. Hoewel je misschien niet zoveel applaus kreeg bracht je wel gezelligheid in de tent. Iedereen heeft er positief over gesproken. Leuk ook hoe je aansloot bij de behoeften van het publiek. We zullen in ieder geval reclame voor je maken.
Renée uit Paterswolde schreef op 8 maart 2017
Rob heeft mijn vader op zijn 80e verjaardagsfeestje verrast met een optreden. En dat viel bij mijn vader en alle gasten in hele goede aarde. Ik had Rob gezegd welke muziek mijn vader mooi vindt, en veel van die liedjes heeft hij gespeeld. Wat het extra leuk maakte, waren de verzoekjes die de gasten konden indienen....er werd meegezongen en zelfs een dansje gemaakt. En behalve dat Rob helemaal de juiste toon weet te treffen, is hij ook een vrolijke verschijning in een kleurige outfit! Voor herhaling vatbaar, ook voor jongere generaties trouwens!
Irma Leurink uit Epe schreef op 6 maart 2017
Het optreden van troubadour Rob Krot op het verjaardagsfeest van mijn zus was echt super leuk. Hij was ruim op tijd en erg goed voorbereid. Van te voren had hij gevraagd welke liedjes ze graag zou willen horen en hij speelde deze ook ! Hij had ook nog een lied speciaal voor haar. Er was een groep met een verstandelijke beperking waaronder ook zus. Hij ging erg leuk met deze mensen om en wist ook deze groep goed te bereiken. Kortom: het was voor iedereen een erg leuk feest. Ook de gasten waren erg positief over Rob.
Elise Westerhof uit Utrecht schreef op 20 februari 2017
Heerlijke muziek exact afgestemd op de jarige en de sfeer! Iedereen vond het fantastisch en is nu nog aan het nagenieten! Bedankt!
Henk en Jos uit Lelystad schreef op 29 januari 2017
Rob, bedankt voor je prachtige muzikale bijdrage aan onze middag/avond op de Bounty- boottocht. Zeemansliedjes, meezingers, stiekeme liedjes! TOP!
Hugo uit Utrecht schreef op 26 januari 2017
Beste Rob. Bedankt dat je er was ook op zo'n korte termijn. Alhoewel ik wat weifelend was ben ik blij dat je hier veel ervaring in bleek te hebben. Iedereen vond het leuk!
Olga Vogels uit Uden schreef op 2 januari 2017
Nogmaals bedankt voor jouw geweldige optreden gisteren!!!! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Leuk hè? De gedecoreerden, college van B&W, de Commissie Voordracht Kandidaten Vrijwilligerspenning, collega’s, familie… iedereen was enthousiast over jouw bijdrage! Dankjewel, het was SUPER! Groetjes Olga
Hof van Dalfsen uit Dalfsen schreef op 26 december 2016
"Dit was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Onze gasten hebben van je optreden genoten. Een prachtig Kerstdiner! Bedankt en tot volgend jaar!"
Jan en Luud uit Raalte schreef op 21 augustus 2016
Live muziek zonder opdringerig te zijn en dat klopt helemaal. Je hebt er toe bijgedragen het feest ons feest te laten zijn. Iedereen die we na afloop hebben gesproken was het er over eens: jij was het schot in de roos.
Hedy uit Arnhem schreef op 12 maart 2015
Wat hebben wij genoten van jouw muziek. Het lied dat je speciaal voor mijn vriend geschreven hebt is helemaal een topper! We hebben hem al diverse malen beluisterd en zijn iedere keer weer ontroerd.
Zingen met Troubadour Rob Krot