Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
208 berichten.
- uit De Koog schreef op 9 oktober 2017
Over de avond hoor ik niets dan goeds. Een ieder die ik heb gesproken was was zeer positief over het jubileumfeestje en over het prima aandeel wat jij daarin had! Organisatie van 40 jaar Lions op Texel
Fam Oosting uit Elburg schreef op 2 oktober 2017
Ontzettend gezellig Gouden Huwelijk gevierd mede dankzij Rob!
Annelies en Richard Tijink uit Leiden schreef op 30 september 2017
Vorige week zaterdag een onvergetelijk feest met heel veel blije gasten gevierd. Niet in de laatste plaats vanwege de muzikale inbreng door troubadour Rob Krot! Met zijn uitgebreide en flexibele repertoire (en ook nog eens als begeleider van de gelegenheidskoren) zorgde Rob voor dé perfecte muzikale ambiance. Geen schetterende alles overstemmende band, maar met uiterst genoeglijke en herkenbare songs, chansons en schlagers uit "the sixties" (en daarna) gaf Rob het juiste muzikale cachet aan ons feest. Dankjewel Rob, wij waren heel gelukkig met jou! Graag tot een volgende keer. Annelies en Richard
Anja Pots uit Weerselo schreef op 20 september 2017
Zondag 17 september werd een dag om nooit te vergeten. Rob Krot bezorgde 80 gasten tijdens een 80 jarig verjaardagsfeest een namiddag waar nog lang over nagepraat wordt. Rob zorgde voor de muzikale, omlijsting en liet alle gasten met een lach op het gezicht huiswaarts keren. Graag bedanken we je nogmaals voor je prettige muzikale professionele aanwezigheid Rob!!
Elly Wolf uit Utrecht lokatie DDR schreef op 27 augustus 2017
Afgelopen vrijdag onze jaarlijkse Pick Nick in het zomerprogramma. Het weer zat mee heerlijk buiten in de buitenhuis. Lekker gegeten en genoten van Rob. Gewoon weer een middag met een pareltje voor onze bewoners.
Merel en Elke uit Den Haag schreef op 25 augustus 2017
Rob heeft ervoor gezorgd dat we onze 18e en 50e verjaardag nooit zullen vergeten. Heerlijk om mee te kunnen zingen!
Laurens en Dini uit Leeuwarden schreef op 20 augustus 2017
Rob, we hebben genoten van je muzikale omlijsting wat er mede aan heeft bijgedragen dat ons feestje een succes is geworden Top????????
Gertrude Koevoets uit Den Haag schreef op 14 augustus 2017
Mijn moeder en wij allemaal, kijken met voldoening terug op jouw rol tijdens het feest. Je stelde je bescheiden op, paste je aan aan hetgeen zich voordeed en richtte je geregeld expliciet naar mijn moeder toe. Fijn! Je gitaarspel en je zang zijn fijn om naar te luisteren. We kunnen je aanbevelen hoor!
Freya schreef op 23 juli 2017
Rob heeft prachtig op zijn gitaar gespeeld en gezongen op mijn 65ste verjaardag. Ik heb genoten met volle teugen en Rob heeft een repertoire waar je u tegen zegt. Ik zal deze avond koesteren. Nogmaals bedankt!!
Resto van Harte / Henk Kuipers uit Zwolle schreef op 21 juli 2017
Rob was "artiest van dienst" tijdens een buurtbarbecue waar we met Resto Van Harte een banenmarkt aan gekoppeld hadden. Rob zorgde voor een bijzonder gezellige sfeer en bracht met zijn vrolijke nummers precies wat het evenement nodig had. Bovendien voelde hij het publiek goed aan. Bedankt Rob, was dik voor mekaar!
Nierpatienten Vereniging Solidair (NVS) uit Eerbeek schreef op 18 juni 2017
Op zaterdag 17 juni hielden wij onze boottocht met zo'n 150 nierpatiënten en partners. Rob zorgde met zijn uitgebreide repertoire voor het muzikaal vermaak. Door de diversiteit was er voor een ieder wel wat bij en er werd dan ook diverse keren meegezongen. Zeker een aanrader om voor Rob te kiezen. Rob, bedankt en wellicht tot een andere keer. Namens de NVS, Harry Zomer Voorzitter
Kunstroute Heino uit Heino schreef op 12 juni 2017
Openingsavond van de kunstroute in het Dorpshuus in Heino! Wat was het leuk dat jij zo ontspannen door de bezoekers liep met je gitaar en je liedjes zong. Als organisatie kregen we daar veel positieve reacties op. Dank je wel!
Ton Rozendaal uit Spijkenisse schreef op 11 juni 2017
Rob heeft bij mijn verjaardags BBQ 4 uur lang mijn gasten vermaakt. Het was top, voor mij was het een onvergetelijk feest. Rob voelde goed aan wanneer de muziek wat op de achtergrond kon zijn of wanneer het tijd was om even gas te geven en te zorgen dat de sfeer er goed in kwam. Rob, ook bedankt dat je zo leuk inspeelde op mijn voorliefde voor Dimitri van Toren en natuurlijk Feyenoord. Bij het afscheid kreeg ik van al mijn gasten enthousiaste reacties over jou, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en bij een volgende gelegenheid denk ik zeker het eerst aan jou. Nogmaals bedankt Rob!
Roely Volders uit Veendam schreef op 3 juni 2017
Het weer was geweldig en jouw muzikale omlijsting en vrolijk gezicht maakten het helemaal af op de afsluiting van ons ESO Golftoernooi. Jij hebt zeer goede sociale vaardigheden en mensenkennis. Daarom voel jij perfect aan wat voor repertoire je moet kiezen om de mensen te laten genieten. Bedankt Rob!
Jacqueline Mook uit Utrecht schreef op 30 mei 2017
Wat was het weer gezellige bij het "Eten in Eigen Huis" in ons zorgcentrum. Het was de tweede keer dat je het eten opleukte met je gezellige muziek. Dat gaan we zeker vaker doen. Bedankt.
Marcel Leloup uit Wijhe schreef op 24 mei 2017
Wat leuk om de troubadour Rob Krot bij een evenement er bij te hebben. Hij past zijn teksten aan bij wat er om hem heen gebeurt waarna de lach op de gezichten van de voorbij rennende sporters , heel leuk! Rob Krot , die kun je er wel bij hebben! Vr groet Marcel Leloup (namens de Over de IJssel Landgoed Marathon)
Suzanne uit Spijkenisse schreef op 11 mei 2017
Rob Krot heeft ons een hele gezellige en feestelijke middag op bevrijdingsdag gegeven! De bewoners van ons verpleeghuis hebben genoten en lekker kunnen meezingen en dansen! Bedankt Rob en tot ziens!
Karin en Ellen Vos uit Ophemert schreef op 25 april 2017
Rob was "het kadootje" op het tuinfeest van onze ouders, die hun 40 jarig huwelijk vierden... En het was zeker een kado... super verrast waren ze en wat een gezelligheid. Rob je maakte er een super feestje van!! We hebben met zn alle genoten van je...van jong tot oma in de polonaise!! Met zn alle meegezongen en gedanst!! We kijken terug op n top feestje!! Zoals we al zongen maar bij deze nog een keer: Robje bedankt !!
Terry van der Beek uit Westendorp schreef op 27 maart 2017
We hebben die avond genoten, mede door jouw bijdrage. Hoewel je misschien niet zoveel applaus kreeg bracht je wel gezelligheid in de tent. Iedereen heeft er positief over gesproken. Leuk ook hoe je aansloot bij de behoeften van het publiek. We zullen in ieder geval reclame voor je maken.
Renée uit Paterswolde schreef op 8 maart 2017
Rob heeft mijn vader op zijn 80e verjaardagsfeestje verrast met een optreden. En dat viel bij mijn vader en alle gasten in hele goede aarde. Ik had Rob gezegd welke muziek mijn vader mooi vindt, en veel van die liedjes heeft hij gespeeld. Wat het extra leuk maakte, waren de verzoekjes die de gasten konden indienen....er werd meegezongen en zelfs een dansje gemaakt. En behalve dat Rob helemaal de juiste toon weet te treffen, is hij ook een vrolijke verschijning in een kleurige outfit! Voor herhaling vatbaar, ook voor jongere generaties trouwens!
Zingen met Troubadour Rob Krot