Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
208 berichten.
Irma Leurink uit Epe schreef op 6 maart 2017
Het optreden van troubadour Rob Krot op het verjaardagsfeest van mijn zus was echt super leuk. Hij was ruim op tijd en erg goed voorbereid. Van te voren had hij gevraagd welke liedjes ze graag zou willen horen en hij speelde deze ook ! Hij had ook nog een lied speciaal voor haar. Er was een groep met een verstandelijke beperking waaronder ook zus. Hij ging erg leuk met deze mensen om en wist ook deze groep goed te bereiken. Kortom: het was voor iedereen een erg leuk feest. Ook de gasten waren erg positief over Rob.
Elise Westerhof uit Utrecht schreef op 20 februari 2017
Heerlijke muziek exact afgestemd op de jarige en de sfeer! Iedereen vond het fantastisch en is nu nog aan het nagenieten! Bedankt!
Henk en Jos uit Lelystad schreef op 29 januari 2017
Rob, bedankt voor je prachtige muzikale bijdrage aan onze middag/avond op de Bounty- boottocht. Zeemansliedjes, meezingers, stiekeme liedjes! TOP!
Hugo uit Utrecht schreef op 26 januari 2017
Beste Rob. Bedankt dat je er was ook op zo'n korte termijn. Alhoewel ik wat weifelend was ben ik blij dat je hier veel ervaring in bleek te hebben. Iedereen vond het leuk!
Olga Vogels uit Uden schreef op 2 januari 2017
Nogmaals bedankt voor jouw geweldige optreden gisteren!!!! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Leuk hè? De gedecoreerden, college van B&W, de Commissie Voordracht Kandidaten Vrijwilligerspenning, collega’s, familie… iedereen was enthousiast over jouw bijdrage! Dankjewel, het was SUPER! Groetjes Olga
Hof van Dalfsen uit Dalfsen schreef op 26 december 2016
"Dit was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Onze gasten hebben van je optreden genoten. Een prachtig Kerstdiner! Bedankt en tot volgend jaar!"
Jan en Luud uit Raalte schreef op 21 augustus 2016
Live muziek zonder opdringerig te zijn en dat klopt helemaal. Je hebt er toe bijgedragen het feest ons feest te laten zijn. Iedereen die we na afloop hebben gesproken was het er over eens: jij was het schot in de roos.
Hedy uit Arnhem schreef op 12 maart 2015
Wat hebben wij genoten van jouw muziek. Het lied dat je speciaal voor mijn vriend geschreven hebt is helemaal een topper! We hebben hem al diverse malen beluisterd en zijn iedere keer weer ontroerd.
Zingen met Troubadour Rob Krot