Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Nierpatienten Vereniging Solidair (NVS) uit Eerbeek heeft geschreven op 18 juni 2017
Op zaterdag 17 juni hielden wij onze boottocht met zo'n 150 nierpatiënten en partners. Rob zorgde met zijn uitgebreide repertoire voor het muzikaal vermaak. Door de diversiteit was er voor een ieder wel wat bij en er werd dan ook diverse keren meegezongen. Zeker een aanrader om voor Rob te kiezen. Rob, bedankt en wellicht tot een andere keer. Namens de NVS, Harry Zomer Voorzitter
Kunstroute Heino uit Heino heeft geschreven op 12 juni 2017
Openingsavond van de kunstroute in het Dorpshuus in Heino! Wat was het leuk dat jij zo ontspannen door de bezoekers liep met je gitaar en je liedjes zong. Als organisatie kregen we daar veel positieve reacties op. Dank je wel!
Ton Rozendaal uit Spijkenisse heeft geschreven op 11 juni 2017
Rob heeft bij mijn verjaardags BBQ 4 uur lang mijn gasten vermaakt. Het was top, voor mij was het een onvergetelijk feest. Rob voelde goed aan wanneer de muziek wat op de achtergrond kon zijn of wanneer het tijd was om even gas te geven en te zorgen dat de sfeer er goed in kwam. Rob, ook bedankt dat je zo leuk inspeelde op mijn voorliefde voor Dimitri van Toren en natuurlijk Feyenoord. Bij het afscheid kreeg ik van al mijn gasten enthousiaste reacties over jou, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en bij een volgende gelegenheid denk ik zeker het eerst aan jou. Nogmaals bedankt Rob!
Roely Volders uit Veendam heeft geschreven op 3 juni 2017
Het weer was geweldig en jouw muzikale omlijsting en vrolijk gezicht maakten het helemaal af op de afsluiting van ons ESO Golftoernooi. Jij hebt zeer goede sociale vaardigheden en mensenkennis. Daarom voel jij perfect aan wat voor repertoire je moet kiezen om de mensen te laten genieten. Bedankt Rob!
Jacqueline Mook uit Utrecht heeft geschreven op 30 mei 2017
Wat was het weer gezellige bij het "Eten in Eigen Huis" in ons zorgcentrum. Het was de tweede keer dat je het eten opleukte met je gezellige muziek. Dat gaan we zeker vaker doen. Bedankt.
Marcel Leloup uit Wijhe heeft geschreven op 24 mei 2017
Wat leuk om de troubadour Rob Krot bij een evenement er bij te hebben. Hij past zijn teksten aan bij wat er om hem heen gebeurt waarna de lach op de gezichten van de voorbij rennende sporters , heel leuk! Rob Krot , die kun je er wel bij hebben! Vr groet Marcel Leloup (namens de Over de IJssel Landgoed Marathon)
Suzanne uit Spijkenisse heeft geschreven op 11 mei 2017
Rob Krot heeft ons een hele gezellige en feestelijke middag op bevrijdingsdag gegeven! De bewoners van ons verpleeghuis hebben genoten en lekker kunnen meezingen en dansen! Bedankt Rob en tot ziens!
Karin en Ellen Vos uit Ophemert heeft geschreven op 25 april 2017
Rob was "het kadootje" op het tuinfeest van onze ouders, die hun 40 jarig huwelijk vierden... En het was zeker een kado... super verrast waren ze en wat een gezelligheid. Rob je maakte er een super feestje van!! We hebben met zn alle genoten van je...van jong tot oma in de polonaise!! Met zn alle meegezongen en gedanst!! We kijken terug op n top feestje!! Zoals we al zongen maar bij deze nog een keer: Robje bedankt !!
Terry van der Beek uit Westendorp heeft geschreven op 27 maart 2017
We hebben die avond genoten, mede door jouw bijdrage. Hoewel je misschien niet zoveel applaus kreeg bracht je wel gezelligheid in de tent. Iedereen heeft er positief over gesproken. Leuk ook hoe je aansloot bij de behoeften van het publiek. We zullen in ieder geval reclame voor je maken.
Renée uit Paterswolde heeft geschreven op 8 maart 2017
Rob heeft mijn vader op zijn 80e verjaardagsfeestje verrast met een optreden. En dat viel bij mijn vader en alle gasten in hele goede aarde. Ik had Rob gezegd welke muziek mijn vader mooi vindt, en veel van die liedjes heeft hij gespeeld. Wat het extra leuk maakte, waren de verzoekjes die de gasten konden indienen....er werd meegezongen en zelfs een dansje gemaakt. En behalve dat Rob helemaal de juiste toon weet te treffen, is hij ook een vrolijke verschijning in een kleurige outfit! Voor herhaling vatbaar, ook voor jongere generaties trouwens!
Irma Leurink uit Epe heeft geschreven op 6 maart 2017
Het optreden van troubadour Rob Krot op het verjaardagsfeest van mijn zus was echt super leuk. Hij was ruim op tijd en erg goed voorbereid. Van te voren had hij gevraagd welke liedjes ze graag zou willen horen en hij speelde deze ook ! Hij had ook nog een lied speciaal voor haar. Er was een groep met een verstandelijke beperking waaronder ook zus. Hij ging erg leuk met deze mensen om en wist ook deze groep goed te bereiken. Kortom: het was voor iedereen een erg leuk feest. Ook de gasten waren erg positief over Rob.
Elise Westerhof uit Utrecht heeft geschreven op 20 februari 2017
Heerlijke muziek exact afgestemd op de jarige en de sfeer! Iedereen vond het fantastisch en is nu nog aan het nagenieten! Bedankt!
Henk en Jos uit Lelystad heeft geschreven op 29 januari 2017
Rob, bedankt voor je prachtige muzikale bijdrage aan onze middag/avond op de Bounty- boottocht. Zeemansliedjes, meezingers, stiekeme liedjes! TOP!
Hugo uit Utrecht heeft geschreven op 26 januari 2017
Beste Rob. Bedankt dat je er was ook op zo'n korte termijn. Alhoewel ik wat weifelend was ben ik blij dat je hier veel ervaring in bleek te hebben. Iedereen vond het leuk!
Olga Vogels uit Uden heeft geschreven op 2 januari 2017
Nogmaals bedankt voor jouw geweldige optreden gisteren!!!! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Leuk hè? De gedecoreerden, college van B&W, de Commissie Voordracht Kandidaten Vrijwilligerspenning, collega’s, familie… iedereen was enthousiast over jouw bijdrage! Dankjewel, het was SUPER! Groetjes Olga
Hof van Dalfsen uit Dalfsen heeft geschreven op 26 december 2016
"Dit was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Onze gasten hebben van je optreden genoten. Een prachtig Kerstdiner! Bedankt en tot volgend jaar!"
Jan en Luud uit Raalte heeft geschreven op 21 augustus 2016
Live muziek zonder opdringerig te zijn en dat klopt helemaal. Je hebt er toe bijgedragen het feest ons feest te laten zijn. Iedereen die we na afloop hebben gesproken was het er over eens: jij was het schot in de roos.
Hedy uit Arnhem heeft geschreven op 12 maart 2015
Wat hebben wij genoten van jouw muziek. Het lied dat je speciaal voor mijn vriend geschreven hebt is helemaal een topper! We hebben hem al diverse malen beluisterd en zijn iedere keer weer ontroerd.
Zingen met Troubadour Rob Krot