Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
114 berichten.
Carola uit Tilburg heeft geschreven op 20 september 2020:
Bedankt Rob voor het super leuke, gezellige en intiem optreden wat je gisteren hebt gegeven voor de 50 e verjaardag van Twan. Je hebt bij iedereen die op het feestje was iets los gemaakt met het lied Sailing dat je speciaal voor Twan hebt ingestudeerd. Maar ook de rest van je repertoire was top. Je hebt een mooie stem en brengt echt sfeer. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Kom je dan weer helemaal naar Brabant?
Erwin heeft geschreven op 30 augustus 2020:
Bedankt Rob voor het vaardige optreden gisteren tijdens mijn verjaardagsfeestje op het gezelligste terras langs de Regge in Ommen. Jong en oud genoten volop en waren na afloop nog lang complimenteus over je zang en gitaarspel. Top!
Hendrik uit Almelo heeft geschreven op 26 augustus 2020:
Namens Groei.zone, onderdeel van Zone.college, hadden we een pensioenfeestje georganiseerd voor collega Dini waar "Wie onwies wies met bint". De ambiance op het terras bij Watermolen Bels in Mander was de perfecte zomeravondsetting waar Rob vele favoriete (verzoek)nummers heeft gespeeld en gezongen. Rob, heel hartelijk dank voor het compleet maken van ons feestje!
ab ssmeenk uit diepenveen heeft geschreven op 14 augustus 2020:
We hebben met onze jaarlijkse gezellige koormiddag genoten van jouw optreden in de partytenten te midden van de vrije natuur. Een repertoire wat aansloeg, om gezellig te luisteren en te discussiëren. De reactie na afloop was: dit is voor herhaling vatbaar. Bedank Rob voor je geweldige optreden en jouw gemoedelijke persoonlijkheid.
Anneke Ritzen uit Zeist heeft geschreven op 30 juli 2020:
Afgelopen zondag hebben cliënten van Abrona enorm genoten van het optreden tijdens een pannenkoekenfeestje. Ik vond het geweldig om de interacties tussen cliënten en Rob te zien. Rob past zich aan aan zijn publiek en zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.
Erik en Renate uit Marienberg heeft geschreven op 17 juli 2020:
Dag Rob, We kijken terug op een zeer geslaagd 25-jarig huwelijksfeest bij De Gloepe in Diffelen. Jij als troubadour maakte de avond compleet. Je hebt een veelzijdig repertoire waar wij en onze gasten erg van hebben genoten! Wie weet zie we jou op een volgend feestje :-). Groet, Erik en Renate
Margot heeft geschreven op 7 juli 2020:
In Wierden in Twente, ontving mevrouw van der Linden een van de 15 Vriendenloterij Hartenwensen. De artiest was een schot in de roos: Troubadour Rob Krot is groot fan van Ramses Shaffy en mevrouw van der Linden is bewonderaar van Liesbeth List. Prachtige en gevoelige liedjes zong de troubadour voor haar. Maar dat niet alleen; mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List, heeft Rob Krot, tot haar verrassing, in één lied verweven. Een dag na de Hartenwens reageert mevrouw van der Linden: "Ik geniet enorm na. Dankjewel. Het genieten zal nog wel even blijven. Meer plezier heb je me niet kunnen doen!"
jose uit valkenswaard heeft geschreven op 28 mei 2020:
18 mei werd mijn schoonmoeder 85 jaar . Ze was erg verdrietig omdat ze graag een feest wilde geven waar ze al jaren naar uitkeek. Dat kon helaas niet doorgaan i.v.m de corona. Toen op haar verjaardag Rob met een groepje buren en haar familie kwam aanlopen (op gepaste afstand) en voor haar zongen was ze erg verrast. Ze hebben met zijn alle genoten en van het mooie optreden van Rob en zongen luidkeels mee. Rob bedankt voor het zeer gezellige optreden, het was super !! Door jou heeft mijn schoonmoeder een hele leuke en onvergetelijke dag gehad waar nog enthousiast over gesproken wordt, we gaan je zeer zeker nog een keer zien!!!!
Anita en Gerard uit Didam heeft geschreven op 12 mei 2020:
Graag willen wij je nogmaals bedanken voor je fantastische optreden. Wij waren verrast door je veelzijdigheid en zeker dat je ook nog het verzoeknummer voor mama van Vicky Leandros tevoorschijn toverde. Mama en wij hebben allemaal genoten en een geweldige dag gehad, waar we nog lang over zullen napraten. Ook vonden wij het bijzonder leuk dat je nadien nog voor de andere bewoners een mini-concertje hebt gegeven. Zij genoten er ook zichtbaar van. We hadden het weer mee, de muziek mee, mama was opgetogen, dus wat wil je nog meer!
Ed Harleman uit Apeldoorn heeft geschreven op 21 april 2020:
Op 17 april j.l. heeft Rob mijn jarige moeder van 83 jaar op een prachtige wijze toegezongen. Ze heeft hier samen met mijn vader in deze moeilijke tijd enorm van genoten. Compliment voor je muzikaliteit en je persoonlijkheid. Rob, bedankt!
WZU Veluwe heeft geschreven op 14 april 2020:
Mooi optreden op 4 van onze locaties! Bewoners hebben genoten van deze fijne muzikale afleiding in deze tijd!
fam. Lodder uit Heino heeft geschreven op 6 april 2020:
5 april werd mijn schoonmoeder 80. Vanwege het coronavirus ging het feest helaas niet door. Wat een verrassing was het dat Rob haar kwam toezingen! Chansons en Liesbeth List waren een hele traktatie en zo werd de verjaardag toch nog om nooit te vergeten!!!
Inge uit Wijhe heeft geschreven op 4 april 2020:
Wat hebben de bewoners genoten vanmorgen!!! Die glimlach op hun gezicht is goud waard!
Bennie en Miranda uit Goor heeft geschreven op 11 maart 2020:
We hebben erg genoten van ons 12,5 jarig huwelijk. Dit mede door jouw fantastische optreden. Onze gasten en de eigenaar van "Herberg De Pot" waren ook onder de indruk. Wie weet... Bij leven en welzijn kom jij weer bij ons spelen, dit hebben we gisteren afgesproken. We geven je naam door en wensen je en jullie troubadours heel veel optredens. lieve groeten uit Goor. Bennie en Miranda Haafkes - 07 maart 2020
Theo Soontiëns uit Silvolde heeft geschreven op 6 maart 2020:
Onzichtbaar zichtbaar zijn, dat was je kracht bij je optreden bij ons gecombineerde jubileum-afscheidsfeest. Je voelde de sfeer heel goed aan en wist op het juiste moment de juiste nummers te kiezen. Heel goed gedaan. Het begon al bij de voorbereidingen. Je hebt maar een half woord nodig om te begrijpen wat nodig is. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Dank je wel Rob.
Maarten van der Bent uit Laag Zuthem heeft geschreven op 28 februari 2020:
Dag Rob, dank voor je mooie optreden op ons 12,5 jarig huwelijk!
Marloes uit Heino heeft geschreven op 31 januari 2020:
Beste Rob, dit keer mocht je optreden voor het personeel van Het Wooldhuis, in plaats van voor de bewoners. Dit feestje vond afgelopen dinsdagavond plaats in De Baron in Heino. We willen je erg bedanken voor je muzikale inzet deze avond, maar in het speciaal voor de zelfgemaakte quiz. Iedereen vond het fantastisch! Die polonaises zeggen wel genoeg... 🙂 Dank!!
Ada Kremers uit Aalten heeft geschreven op 22 januari 2020:
Dag Rob, wat heb je ons weer een super gezellige middag bezorgd.We kregen heel leuke reacties van mijn gasten, goede muziek, iedereen kon gezellig met elkaar praten en de sfeer was, zeer zeker ook dankzij jou, fantastisch! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer! Groet, Ada en familie!
Willemien ter Horst, Zorggroep Solis, locatie PW Janssen uit Deventer heeft geschreven op 14 januari 2020:
Hoi Rob, Al vele malen heb je bij ons gezellige middagen opgeluisterd met je muziek en ook deze keer was het weer een geweldig feestje tijdens de nieuwjaarssoos voor onze bewoners van PG en somatiek! Het was weer een verademing om iemand te hebben die lekker muziek maakt, niet vals zingt en geweldig op de bewoners inspeelt! Nog onze dank daarvoor!
Jan Hettema uit Gorinchem heeft geschreven op 13 januari 2020:
Vorige week hielden mijn vader en moeder een feestje ter ere van hun 55-jarige huwelijk en de a.s. 75 ste verjaardag van mijn moeder. het was lange tijd niet zeker of dit door kon gaan i.v.m. de dementie van mijn moeder. Daardoor kwam ik pas twee weken voor de datum in contact met Rob. Vanaf de eerste mail klikte het en voelde hij heel goed aan hoe e.e.a. zou kunnen worden ingevuld. Het feestje was geweldig, bijzonder, ontroerend, mede dankzij de mooie liedjes en warme inbreng van Rob. Onze dank is dus groot!!!!
Zingen met Troubadour Rob Krot