Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
175 berichten.
Theo en Marion van Oerle uit Sprang Capelle heeft geschreven op 8 augustus 2019
Op 7 augustus heeft Rob onze avond muzikaal luister bij gezet tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van zijn optreden. Het is een geweldig feest geworden.
René Vreeling uit Deventer heeft geschreven op 6 augustus 2019
Afgelopen zaterdag 3 augustus 2019 hebben wij het 60-jarig huwelijk van mijn ouders gevierd. Vooraf heb ik Rob gevraagd of hij als "verrassingscadeau" namens de kinderen wilde komen optreden. Zijn reactie was op voorhand leuk, enthousiast en helder. Een verrassing is het zeker geworden. Het optreden van Rob was in 1 woord top! Mijn ouders en ook de 100 gasten hebben volop genoten van alle mooie nummers die hij speelde en zong en de geweldig leuke sfeer die er ontstond. Rob bedankt!! De verwachtingen vooraf op een erg leuk feest waren er, maar deze zijn ruimschoots overtroffen.
Ineke Boelhouwer uit Vierhouten heeft geschreven op 1 augustus 2019
Dag Rob, afgelopen zondagmiddag op een prachtige locatie genoten van een gezellig samenzijn ter gelegenheid van onze 80 jarige Ton. Jouw muzikale bijdrage was sfeerverhogend. Mooie liedjes, mooi gebracht. Hulde. Dank daarvoor!
Jan & Annelies uit Dalfsen heeft geschreven op 21 juli 2019
Rob, hartelijk dank voor je muzikale bijdrage aan ons feest! Het was een fantastische aanvulling.
JR schoenmode ,namens de MVG uit Genemuiden heeft geschreven op 12 juli 2019
Beste Rob, mede door jou kunnen we terug zien op een gezellige en geslaagde dag. Wat is een braderie zonder een [ jouw ] vrolijke noot? Dank je wel en tot ziens.
Groencentrum van kleinwee uit vleuten heeft geschreven op 9 juli 2019
Rob speelde de sterren van de hemel bij het ontvangen van onze gasten, Een echte troubadour.
Kevin uit Zwolle heeft geschreven op 1 juli 2019
An outstanding day for my wife's surprise party and Rob was a big part of the success. Everyone enjoyed the music and Rob know a very diverse range of music to suit everyone's taste. He even got the young kids up and moving with some special songs aimed at them. Overall a great day and very positive experience. Rob is truly unique and that's a wonderful thing!
Emiel Brouwer uit Dedemsvaart heeft geschreven op 1 juli 2019
Afgelopen zaterdag op onze bruiloft heeft Rob voor ons gezongen, hij zorgde ervoor dat na de ceremonie en tijdens het eten iedereen dubbel kon genieten. Zonnetje, muziekje en lekker eten en drinken. Dankzij Rob werd het allemaal nog extra leuk! Hij zong op verzoek Perfect van Ed Sheeran en gaf het nog een persoonlijke tintje voor de naam van mijn vrouw erin te verwerken. Super!
Anita heeft geschreven op 28 juni 2019
Dag Rob, gisterenmiddag heb je voor onze cliënten en familie op Zandhove tijdens de BBQ opgetreden. Iedereen vond dit erg leuk en het was zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt de sfeer er goed ingebracht. Cliënten konden verzoeknummers aanvragen dat was allemaal geen probleem! We willen je hartelijk bedanken voor deze fijne avond.
Nelleke vd Meulen/Zorgboerderij Molenzicht uit Zwolle heeft geschreven op 28 mei 2019
Dag Rob, we willen je hartelijk bedanken voor je geweldige bijdrage aan ons feest op 24 mei 2019. We hebben samen met deelnemers en personeel ons 15 jarig bestaan gevierd op de zorgboerderij. Jouw muzikale bijdrage was een geweldig onderdeel van ons feest en we hebben met elkaar erg van genoten. Onze dank is groot!
Aukje, Rein, Henke uit Utrecht, Amsterdam. heeft geschreven op 27 mei 2019
Wat een onvergetelijke middag was het, Zondag 26 mei. Mooie nummers heb jij gespeeld voor ons. Buiten op het erf. Nummers uit de jaren 60 en 70. Met z'n drieën, en jij. Wat een geweldige aanvulling op ons feestje. Top, Rob!!
Esther uit Hillegom heeft geschreven op 16 mei 2019
Op 27 april vierden we Koningsdag in het verzorgingshuis waar ik werkzaam ben. Het was een gezellige muzikale middag, met een reis door de muziekhistorie. Er werd volop meegezongen, het was extra leuk doordat Rob door de zaal heen liep met zijn gitaar, waardoor alle cliënten betrokken werden.
Patrick Roozemond uit Heino heeft geschreven op 13 mei 2019
Hey Rob, wat een vreugde dat je onze opening van de bakkerij hebt opgefleurd. Je afstemming op de sfeer was geweldig; je voelde precies aan wat voor muziek klopte. Hoogtepunt was dat je ons zelfgemaakte bedrijfslied spontaan begeleidde waardoor het openingsfeest een prachtig slot had. Dank je wel! Patrick
Ingrid/Leo uit Loenen aan de Vecht heeft geschreven op 28 maart 2019
23 maart hebben we een prachtig feest gehad. 60 jaar, verhuist, partnerschap etc ,met familie, vrienden, buren. Hier heeft Rob een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hele goede gitarist en zanger, sfeermaker, voelt de groep aan, breed repertoire, goed overleg, fijn mens. Wij zouden hem zo weer boeken.
Martijn de Jong uit Heerenveen heeft geschreven op 4 maart 2019
Vanwege een plaatselijk evenement heeft Rob bij ons die zaterdagavond de live muziek verzorgd in het Snooker en Poolcentrum te Heerenveen. Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen en hebben met zijn allen genoten van het optreden van Rob. De sfeer was super die avond, bedankt daarvoor!
Willem van der Rest uit Nieuwleusen heeft geschreven op 25 januari 2019
Afgelopen zondagmiddag 20 januari jl. heb je tijdens ons feest voor het bereiken van de 70 jarige leeftijd van zowel mijn vrouw als mijzelf opgeluisterd. Het was zeer gezellig zeker ook door je muzikale bijdrage die je op een fraaie wijze etaleerde. Ik beveel je absoluut aan om een feest luister bij te zetten.
Ton en Janny Janse uit Barneveld heeft geschreven op 24 december 2018
we mochten onlangs ons 50-jr. huwelijksfeest vieren. Het werd een gezellige, geslaagde avond. Vooral ook mede door het optreden van Rob Krot. We zullen zeker hem anderen aanbevelen.
Herma Koers uit Wijhe heeft geschreven op 13 december 2018
Hallo Rob u hebt weer een optreden verzorgt op onze verpleeg units voor dementerende cliënten. Ik was er zelf niet bij maar ik heb mooie verhalen gehoord. Het was erg gezellig en onze cliënten hebben er ontzettend van genoten. Je komt zeker weer! Bedankt.
Peter en Mieke uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 13 november 2018
Zeer plezierige, goed getimede muzikale bijdrage aan ons feest. Iedereen had het naar zijn/haar zin. Er werd zelfs gedanst. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nell Stok uit Middelburg heeft geschreven op 11 november 2018
Gisteren een uur lang genoten van mooie en oude liedjes, een verrassing voor de verjaardag van onze moeder van 88 jaar. Wat heeft ze genoten samen met haar gasten! Jong en oud wist je met je zang en humor te vangen. Dank! Greta en Nell.
Zingen met Troubadour Rob Krot