Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
148 berichten.
Emiel Brouwer uit Dedemsvaart heeft geschreven op 1 juli 2019
Afgelopen zaterdag op onze bruiloft heeft Rob voor ons gezongen, hij zorgde ervoor dat na de ceremonie en tijdens het eten iedereen dubbel kon genieten. Zonnetje, muziekje en lekker eten en drinken. Dankzij Rob werd het allemaal nog extra leuk! Hij zong op verzoek Perfect van Ed Sheeran en gaf het nog een persoonlijke tintje voor de naam van mijn vrouw erin te verwerken. Super!
Anita heeft geschreven op 28 juni 2019
Dag Rob, gisterenmiddag heb je voor onze cliënten en familie op Zandhove tijdens de BBQ opgetreden. Iedereen vond dit erg leuk en het was zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt de sfeer er goed ingebracht. Cliënten konden verzoeknummers aanvragen dat was allemaal geen probleem! We willen je hartelijk bedanken voor deze fijne avond.
Nelleke vd Meulen/Zorgboerderij Molenzicht uit Zwolle heeft geschreven op 28 mei 2019
Dag Rob, we willen je hartelijk bedanken voor je geweldige bijdrage aan ons feest op 24 mei 2019. We hebben samen met deelnemers en personeel ons 15 jarig bestaan gevierd op de zorgboerderij. Jouw muzikale bijdrage was een geweldig onderdeel van ons feest en we hebben met elkaar erg van genoten. Onze dank is groot!
Aukje, Rein, Henke uit Utrecht, Amsterdam. heeft geschreven op 27 mei 2019
Wat een onvergetelijke middag was het, Zondag 26 mei. Mooie nummers heb jij gespeeld voor ons. Buiten op het erf. Nummers uit de jaren 60 en 70. Met z'n drieën, en jij. Wat een geweldige aanvulling op ons feestje. Top, Rob!!
Esther uit Hillegom heeft geschreven op 16 mei 2019
Op 27 april vierden we Koningsdag in het verzorgingshuis waar ik werkzaam ben. Het was een gezellige muzikale middag, met een reis door de muziekhistorie. Er werd volop meegezongen, het was extra leuk doordat Rob door de zaal heen liep met zijn gitaar, waardoor alle cliënten betrokken werden.
Patrick Roozemond uit Heino heeft geschreven op 13 mei 2019
Hey Rob, wat een vreugde dat je onze opening van de bakkerij hebt opgefleurd. Je afstemming op de sfeer was geweldig; je voelde precies aan wat voor muziek klopte. Hoogtepunt was dat je ons zelfgemaakte bedrijfslied spontaan begeleidde waardoor het openingsfeest een prachtig slot had. Dank je wel! Patrick
Ingrid/Leo uit Loenen aan de Vecht heeft geschreven op 28 maart 2019
23 maart hebben we een prachtig feest gehad. 60 jaar, verhuist, partnerschap etc ,met familie, vrienden, buren. Hier heeft Rob een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hele goede gitarist en zanger, sfeermaker, voelt de groep aan, breed repertoire, goed overleg, fijn mens. Wij zouden hem zo weer boeken.
Martijn de Jong uit Heerenveen heeft geschreven op 4 maart 2019
Vanwege een plaatselijk evenement heeft Rob bij ons die zaterdagavond de live muziek verzorgd in het Snooker en Poolcentrum te Heerenveen. Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen en hebben met zijn allen genoten van het optreden van Rob. De sfeer was super die avond, bedankt daarvoor!
Willem van der Rest uit Nieuwleusen heeft geschreven op 25 januari 2019
Afgelopen zondagmiddag 20 januari jl. heb je tijdens ons feest voor het bereiken van de 70 jarige leeftijd van zowel mijn vrouw als mijzelf opgeluisterd. Het was zeer gezellig zeker ook door je muzikale bijdrage die je op een fraaie wijze etaleerde. Ik beveel je absoluut aan om een feest luister bij te zetten.
Ton en Janny Janse uit Barneveld heeft geschreven op 24 december 2018
we mochten onlangs ons 50-jr. huwelijksfeest vieren. Het werd een gezellige, geslaagde avond. Vooral ook mede door het optreden van Rob Krot. We zullen zeker hem anderen aanbevelen.
Herma Koers uit Wijhe heeft geschreven op 13 december 2018
Hallo Rob u hebt weer een optreden verzorgt op onze verpleeg units voor dementerende cliënten. Ik was er zelf niet bij maar ik heb mooie verhalen gehoord. Het was erg gezellig en onze cliënten hebben er ontzettend van genoten. Je komt zeker weer! Bedankt.
Peter en Mieke uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 13 november 2018
Zeer plezierige, goed getimede muzikale bijdrage aan ons feest. Iedereen had het naar zijn/haar zin. Er werd zelfs gedanst. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nell Stok uit Middelburg heeft geschreven op 11 november 2018
Gisteren een uur lang genoten van mooie en oude liedjes, een verrassing voor de verjaardag van onze moeder van 88 jaar. Wat heeft ze genoten samen met haar gasten! Jong en oud wist je met je zang en humor te vangen. Dank! Greta en Nell.
Fam. de Vries uit Lisse heeft geschreven op 18 oktober 2018
Rob heeft afgelopen zondag opgetreden tijdens de 75ste verjaardag van mijn moeder. Het was de perfecte afsluiting van een bijzondere dag. Mijn moeder en de gasten hebben genoten van Rob zijn enthousiasme, vriendelijkheid en mooie zang en gitaarspel. Rob is erg flexibel, zowel in de speelduur als in de verzoeknummers die je hebt. Ook het aanpassen van het programma en het meespelen bij een optreden van vrienden bleek voor hem geen probleem. Wij bevelen hem dan ook van harte aan!
Tom en Hetty den Daas uit Maarssen heeft geschreven op 12 oktober 2018
Hallo Rob,mede door jouw gezellige muzikale bijdrage is onze feestmiddag op 7 oktober voor ons superfijn geworden!! Jouw zang en muziek waren precies wat wij bedoelden. Nogmaals bedankt. Wij kunnen jou aan iedereen aanbevelen.
Marion uit Utrecht heeft geschreven op 3 september 2018
Rob de troubadour met zijn prachtige kledij en mooie zangstem heeft onze bewoners een TOP middag bezorgd met zijn gouwe ouwe liedjes! Super dank!!
Richard de Rooij uit Dronten heeft geschreven op 2 september 2018
Rob heeft de 60 jarige verjaardag van mijn vrouw muzikaal omlijsd. Rob heeft een enorm repertoire en kan eigenlijk alles vertolken. Zijn stem en gitaarspel zijn van prima kwaliteit. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van zijn optreden. Rob voelt de sfeer als geen ander aan en speelt daar feilloos op in. Hij heeft zichtbaar zelf heel veel plezier in muziek maken en dat werkt aanstekelijk. Wij kunnen Rob van Harte aanbevelen.
K. Hartog heeft geschreven op 17 augustus 2018
Donderdag 16 augustus ons 40 jarig jubileum gevierd. We hebben allemaal genoten van de muzikale begeleiding van Rob Krot. Het was in een woord GEWELDIG!
Geke Pinkert uit Bathmen heeft geschreven op 13 augustus 2018
Gisteren heeft Rob een optreden bezorgd op onze SVR camping in Bathmen. De gasten waren erg enthousiast en hebben een prachtige middag gehad. Wij hebben een tip het visitekaartje van Rob gekregen en raden hem zeker aan voor andere feestjes! Bedankt Rob!
Marleen Middel uit Nieuw-weerdinge heeft geschreven op 13 augustus 2018
Tijdens mijn afstudeer feestje, heeft Rob voor de muzikale bijdrage gezorgd. Hij maakte er een echt feestje van. Voor jong en oud speelde hij liedjes, ook de meezingers deden het erg goed en verhoogde de gezelligheid. Wat mijn man en ik heel speciaal vonden en erg waarderen is dat Rob zo maar uit de losse pols een liedje zong over mijn studietijd. Rob hartelijk bedankt voor jouw bijdrage, zodat wij terug kijken op een zeer geslaagd feestje, waar wij veel complimenten over krijgen van onze gasten.
Zingen met Troubadour Rob Krot