Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
208 berichten.
Wissink's Mol uit Usselo schreef op 13 september 2021
Wat een ontzettend gezellige bijdrage heb jij aan onze viering van de Nationale Monumentendag geleverd. Top!!
Afgelopen zaterdagavond heeft Rob de muzikale omlijsting verzorgd van ons 40-jarig jubileum als Lionsclub. Deze avond waren niet alleen de leden (mannen) aanwezig maar ook hun partners. Op Buitenplaats Natuurlijk Goed in Oosterwolde was het zulk mooi weer dat we de hele avond buiten hebben kunnen doorbrengen. En aan het succes daarvan heeft Rob in belangrijke mate bijgedragen. Op zijn bescheiden en inspirerende manier wist hij mensen mee te krijgen in zijn muziek. Er werd zelfs meegezongen met mooie Franse ballades en er werd gedanst. En dat krijg je bij ons niet zomaar voor elkaar! Hij zorgde ruim twee uur voor een afwisselend repertoire, waarbij naast de muzikale passie ook zijn uitstekende taalvaardigheid bijzonder werd gewaardeerd. In de nabespreking was men vol lof en werd de bijdrage van Rob als voor herhaling vatbaar bestempeld. Rob, dank voor je bijzondere invulling van ons jubileumfeest. Het was grandioos!
Ernst & Alie Schorfhaar uit Deventer schreef op 5 september 2021
Oud worden wordt een feest met Rob erbij! Mijn vrouw, de buurvrouw, buurman en ik hebben samen een feestje gegeven vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, het krijgen van AOW en het 20 jarig bestaan van mijn bedrijf. Rob heeft het hele gezelschap op bijzonder aangename wijze vermaakt met zijn zang en spel! Zelfs de kinderen die aanwezig waren werden getrakteerd op kinderliedjes. De kers op de taart was zijn speciaal voor de jarige buurvrouwen geschreven lied!
Careyn Utrecht uit Utrecht schreef op 13 augustus 2021
Het was heel fijn om jou weer te zien en vooral te horen zingen en spelen!! De reacties van bewoners en personeel op de optredens zijn heel enthousiast. Ook is het mooi dat jouw ervaringen op de afdelingen bijzonder waren! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Hoedje af voor jouw vakmanschap
Doris uit Brabant schreef op 27 juli 2021
Wat heeft oma genoten en niet alleen oma, wij ook. Wij vonden het hartstikke leuk dat je dat uur voor ons kwam opluisteren. En je kunt werkelijk alle liedjes zingen, chapeau. Ook namens mijn man wil ik je hartelijk bedanken voor je optreden en we zullen zeker reclame voor je maken.
Doreen uit Boekelo schreef op 18 juli 2021
Bedankt Rob voor jouw leuke optreden tijdens ons “feestje om niks”. Wij zijn nog aan het nagenieten van een mooie avond, mede dankzij jouw muzikale inbreng. Super leuk was het. Jong en oud hebben genoten en in het bijzonder onze ouders. Je hebt veel gezelligheid gebracht.
Mark Versteeg uit Apeldoorn schreef op 28 juni 2021
Bedankt voor het onvergetelijke optreden tijdens ons tuinfeest voor het Gouden huwelijk van mijn ouders. Het was echt fantastisch en iedereen heeft er enorm van genoten. Je hebt de dag heel speciaal gemaakt, met name ook door het heel persoonlijk te maken tijdens je optreden, dat was heel bijzonder en heeft een onuitwisbare herinnering achter gelaten. Nogmaals dank!
Annet uit Angerlo schreef op 21 juni 2021
19 juni een enorme verrassing voor mijn moeder verzorgt door Rob Krot. Een prachtig tuinconcert met een feestelijk zonnetje opgeluisterd door familie en kinderen. Super gezellig, goed gezongen en gespeeld en zo zat de sfeer er snel in. We konden gezellig meezingen met de klassiekers van weleer. Zo’n optreden is echte aanrader wat ons betreft. Het gaf mijn moeders feestje een gouden randje. Rob, hartelijk dank namens ons allen. Wij zeggen, voor herhaling vatbaar!
Sabine uit Markelo schreef op 12 mei 2021
Ik heb Rob eerder zien optreden en heb hem gevraagd om bij mijn zus tijdens de huwelijksviering in de kerk te spelen. Hij heeft een mooie warme stem, een breed repertoire waar je uit kunt kiezen en straalt vrolijkheid uit. Een echte aanrader!
Silvia uit Oss schreef op 7 mei 2021
Wij hebben er allemaal super van genoten. Ons mam in het bijzonder. Ik hoorde ook zeer positieve reacties van de medebewoners. En het personeel was ook super enthousiast. Nogmaals super bedankt, een verjaardag om nooit te vergeten.
Hermin uit Amsterdam schreef op 27 april 2021
Het was fantastisch, echt ontzettend bijzonder en ik kan je niet genoeg bedanken voor het nummer! Je bent te gek!
Jolanda uit Driebruggen schreef op 27 maart 2021
Rob het 12,5 jubilerende paar Jeannette en Louis hebben ontzettend genoten van jouw fantastische optreden. De verdere dag,avond en de zaterdag na jouw optreden waren ze echt helemaal vol van jouw gezelligheid je energie die je uitstraalde om toch tijdens deze trieste crisis alles ons even te laten vergeten. Rob ondanks het kleine aantal toeschouwers buiten in de tuin willen wij je hartelijk bedanken. Een dag om nooit te vergeten.💞🥳🥂🍻 Jolanda, Herman, Jeannette en Louis. 💋💋💋
Petra uit Wijhe schreef op 28 december 2020
Dinsdag 22 december heb je buiten kerstliedjes gezongen voor bewoners van het Weijtendaal. Fijn om te zien hoe men genoot van je warme stem en ondanks kou en regen even op het balkon kwam en heerlijk meezong. Wederom een succes dat je er was Rob.
Hans willemsen. uit Purmerend schreef op 30 oktober 2020
Hallo Rob. Wat heb jij het leuk gedaan gisteren bij mijn moeder, die 90 jaar is geworden. Ondanks heel klein gezelschap was het Super. Leuke liedjes uit de goede oude tijd. ROB JE BENT EEN AANRADER.
Carola uit Tilburg schreef op 20 september 2020
Bedankt Rob voor het super leuke, gezellige en intiem optreden wat je gisteren hebt gegeven voor de 50 e verjaardag van Twan. Je hebt bij iedereen die op het feestje was iets los gemaakt met het lied Sailing dat je speciaal voor Twan hebt ingestudeerd. Maar ook de rest van je repertoire was top. Je hebt een mooie stem en brengt echt sfeer. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Kom je dan weer helemaal naar Brabant?
Erwin schreef op 30 augustus 2020
Bedankt Rob voor het vaardige optreden gisteren tijdens mijn verjaardagsfeestje op het gezelligste terras langs de Regge in Ommen. Jong en oud genoten volop en waren na afloop nog lang complimenteus over je zang en gitaarspel. Top!
Hendrik uit Almelo schreef op 26 augustus 2020
Namens Groei.zone, onderdeel van Zone.college, hadden we een pensioenfeestje georganiseerd voor collega Dini waar "Wie onwies wies met bint". De ambiance op het terras bij Watermolen Bels in Mander was de perfecte zomeravondsetting waar Rob vele favoriete (verzoek)nummers heeft gespeeld en gezongen. Rob, heel hartelijk dank voor het compleet maken van ons feestje!
ab ssmeenk uit diepenveen schreef op 14 augustus 2020
We hebben met onze jaarlijkse gezellige koormiddag genoten van jouw optreden in de partytenten te midden van de vrije natuur. Een repertoire wat aansloeg, om gezellig te luisteren en te discussiëren. De reactie na afloop was: dit is voor herhaling vatbaar. Bedank Rob voor je geweldige optreden en jouw gemoedelijke persoonlijkheid.
Anneke Ritzen uit Zeist schreef op 30 juli 2020
Afgelopen zondag hebben cliënten van Abrona enorm genoten van het optreden tijdens een pannenkoekenfeestje. Ik vond het geweldig om de interacties tussen cliënten en Rob te zien. Rob past zich aan aan zijn publiek en zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.
Erik en Renate uit Marienberg schreef op 17 juli 2020
Dag Rob, We kijken terug op een zeer geslaagd 25-jarig huwelijksfeest bij De Gloepe in Diffelen. Jij als troubadour maakte de avond compleet. Je hebt een veelzijdig repertoire waar wij en onze gasten erg van hebben genoten! Wie weet zie we jou op een volgend feestje :-). Groet, Erik en Renate
Zingen met Troubadour Rob Krot