Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
117 berichten.
Esther Minderhoud uit Uden heeft geschreven op 27 maart 2018:
Beste Rob, Nogmaals hartelijk dank voor jouw optreden afgelopen zaterdag, 24 maart 2018, bij Jambon in Uden op het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders! We hebben met z'n allen van je genoten en je optreden was echt superleuk en vrolijk! Ons pap en mam samen gedanst op Abba, ons mam ging los op rock and roll en ons pap genoot van je Franse chansons. Het was echt superleuk en het contact met jou heel gezellig. Wie weet tot ziens op een volgend feestje 🙂 Heel veel groetjes van ons allemaal!
Bertine en Gert van Brakel uit Hilversum heeft geschreven op 5 februari 2018:
Hallo Rob, Wat een verrassing jou te mogen begroeten op ons 25 jarig huwelijksfeest op 20 januari 2018 in De Deel in Eemnes.Al weer 40 jaar geleden heb je opgetreden in mijn programma Los Vast van de NCRV en dat liet je goed merken.Je optreden is bij familie en vrienden zeer in de smaak gevallen en paste precies bij de opzet van de middag en de vroege avond.Sommige vrienden stuurden zelfs tweemaal een mailtje om dat te benadrukken.Dank daarvoor en wellicht tot een volgende keer. Hartelijke groet Bertine en Gert van Brakel.
Jobse uit Goes heeft geschreven op 9 januari 2018:
Beste Rob, ik zou nog altijd een berichtje schrijven over jouw prachtige optreden in Ter Valcke. We hebben ontzettend van je optreden genoten, je herkenbare liedjes, enthousiaste interactie met alle cliënten en we hopen dat je dit jaar de tijd hebt om een mooi optreden te geven in Ter Valcke! Groeten Femke
Jan en Anny uit Vledderveen heeft geschreven op 22 december 2017:
Beste Rob, Ons 40 jarig huwelijksfeest was geweldig. Iedereen heeft genoten van je muziek, onze jonge kleinkinderen van " olifantje in het bos" tot K3"dat vonden ze super. Heel erg bedankt voor je inzet en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Sylvia uit Heerde heeft geschreven op 13 december 2017:
Hai Rob, toen je arriveerde en begon te spelen zat de stemming er gelijk goed in. De gasten en ik hebben genoten van je optreden. Je hebt mijn 60 - jarig feest tot een uniek feest gemaakt. We kunnen hier na lang van nagenieten. In 1 woord fantastisch!!!! groetjes Sylvia
Laura van der Linde uit Lochem heeft geschreven op 11 december 2017:
Een vrolijke held met een gitaar De kou en de blubber getrotseerd speelde Rob in de horecatent tijdens WinterWonderland. Nostalgische meezingers met een vrolijk gezicht. Bewonderenswaardig, supergezellig en leuk om naar te luisteren en te kijken. Op naar de volgende keer, als het ietsiepietsie warmer is.
Hanneke Jager uit Westerbork heeft geschreven op 4 december 2017:
Beste Rob, we kijken met veel plezier terug op de Welkoop VIP koopavond van 29 november jl, die jij waanzinnig gezellig muzikaal hebt omlijst. Het regent hier complimenten! Wie weet tot een volgende keer in het mooie Westerbork.. Hartelijke groet, Wildrik en Hanneke Jager.
Marian uit Heino heeft geschreven op 23 november 2017:
Je bijdrage is bijzonder op prijs gesteld en heeft de avond op een mooie manier tot een fijne bijeenkomst gemaakt. Heel hartelijk dank! ... wie weet tot een volgende keer. Ik zal je zeker aanbevelen waar het ter sprake komt. Marian, Stichting Vrienden van De Cirkel
Germa de Ruig uit Bunschoten-Spakenburg heeft geschreven op 14 november 2017:
Rob, mede namens jouw bijdrage is de opening van ons nieuwe pand een groot succes geweest. Hartelijk dank hiervoor. Actiforce Bunschoten
- uit De Koog heeft geschreven op 9 oktober 2017:
Over de avond hoor ik niets dan goeds. Een ieder die ik heb gesproken was was zeer positief over het jubileumfeestje en over het prima aandeel wat jij daarin had! Organisatie van 40 jaar Lions op Texel
Fam Oosting uit Elburg heeft geschreven op 2 oktober 2017:
Ontzettend gezellig Gouden Huwelijk gevierd mede dankzij Rob!
Annelies en Richard Tijink uit Leiden heeft geschreven op 30 september 2017:
Vorige week zaterdag een onvergetelijk feest met heel veel blije gasten gevierd. Niet in de laatste plaats vanwege de muzikale inbreng door troubadour Rob Krot! Met zijn uitgebreide en flexibele repertoire (en ook nog eens als begeleider van de gelegenheidskoren) zorgde Rob voor dé perfecte muzikale ambiance. Geen schetterende alles overstemmende band, maar met uiterst genoeglijke en herkenbare songs, chansons en schlagers uit "the sixties" (en daarna) gaf Rob het juiste muzikale cachet aan ons feest. Dankjewel Rob, wij waren heel gelukkig met jou! Graag tot een volgende keer. Annelies en Richard
Anja Pots uit Weerselo heeft geschreven op 20 september 2017:
Zondag 17 september werd een dag om nooit te vergeten. Rob Krot bezorgde 80 gasten tijdens een 80 jarig verjaardagsfeest een namiddag waar nog lang over nagepraat wordt. Rob zorgde voor de muzikale, omlijsting en liet alle gasten met een lach op het gezicht huiswaarts keren. Graag bedanken we je nogmaals voor je prettige muzikale professionele aanwezigheid Rob!!
Elly Wolf uit Utrecht lokatie DDR heeft geschreven op 27 augustus 2017:
Afgelopen vrijdag onze jaarlijkse Pick Nick in het zomerprogramma. Het weer zat mee heerlijk buiten in de buitenhuis. Lekker gegeten en genoten van Rob. Gewoon weer een middag met een pareltje voor onze bewoners.
Merel en Elke uit Den Haag heeft geschreven op 25 augustus 2017:
Rob heeft ervoor gezorgd dat we onze 18e en 50e verjaardag nooit zullen vergeten. Heerlijk om mee te kunnen zingen!
Laurens en Dini uit Leeuwarden heeft geschreven op 20 augustus 2017:
Rob, we hebben genoten van je muzikale omlijsting wat er mede aan heeft bijgedragen dat ons feestje een succes is geworden Top????????
Gertrude Koevoets uit Den Haag heeft geschreven op 14 augustus 2017:
Mijn moeder en wij allemaal, kijken met voldoening terug op jouw rol tijdens het feest. Je stelde je bescheiden op, paste je aan aan hetgeen zich voordeed en richtte je geregeld expliciet naar mijn moeder toe. Fijn! Je gitaarspel en je zang zijn fijn om naar te luisteren. We kunnen je aanbevelen hoor!
Freya heeft geschreven op 23 juli 2017:
Rob heeft prachtig op zijn gitaar gespeeld en gezongen op mijn 65ste verjaardag. Ik heb genoten met volle teugen en Rob heeft een repertoire waar je u tegen zegt. Ik zal deze avond koesteren. Nogmaals bedankt!!
Resto van Harte / Henk Kuipers uit Zwolle heeft geschreven op 21 juli 2017:
Rob was "artiest van dienst" tijdens een buurtbarbecue waar we met Resto Van Harte een banenmarkt aan gekoppeld hadden. Rob zorgde voor een bijzonder gezellige sfeer en bracht met zijn vrolijke nummers precies wat het evenement nodig had. Bovendien voelde hij het publiek goed aan. Bedankt Rob, was dik voor mekaar!
Nierpatienten Vereniging Solidair (NVS) uit Eerbeek heeft geschreven op 18 juni 2017:
Op zaterdag 17 juni hielden wij onze boottocht met zo'n 150 nierpatiënten en partners. Rob zorgde met zijn uitgebreide repertoire voor het muzikaal vermaak. Door de diversiteit was er voor een ieder wel wat bij en er werd dan ook diverse keren meegezongen. Zeker een aanrader om voor Rob te kiezen. Rob, bedankt en wellicht tot een andere keer. Namens de NVS, Harry Zomer Voorzitter
Zingen met Troubadour Rob Krot