Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
114 berichten.
Jan en Anny uit Vledderveen heeft geschreven op 22 december 2017:
Beste Rob, Ons 40 jarig huwelijksfeest was geweldig. Iedereen heeft genoten van je muziek, onze jonge kleinkinderen van " olifantje in het bos" tot K3"dat vonden ze super. Heel erg bedankt voor je inzet en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Sylvia uit Heerde heeft geschreven op 13 december 2017:
Hai Rob, toen je arriveerde en begon te spelen zat de stemming er gelijk goed in. De gasten en ik hebben genoten van je optreden. Je hebt mijn 60 - jarig feest tot een uniek feest gemaakt. We kunnen hier na lang van nagenieten. In 1 woord fantastisch!!!! groetjes Sylvia
Laura van der Linde uit Lochem heeft geschreven op 11 december 2017:
Een vrolijke held met een gitaar De kou en de blubber getrotseerd speelde Rob in de horecatent tijdens WinterWonderland. Nostalgische meezingers met een vrolijk gezicht. Bewonderenswaardig, supergezellig en leuk om naar te luisteren en te kijken. Op naar de volgende keer, als het ietsiepietsie warmer is.
Hanneke Jager uit Westerbork heeft geschreven op 4 december 2017:
Beste Rob, we kijken met veel plezier terug op de Welkoop VIP koopavond van 29 november jl, die jij waanzinnig gezellig muzikaal hebt omlijst. Het regent hier complimenten! Wie weet tot een volgende keer in het mooie Westerbork.. Hartelijke groet, Wildrik en Hanneke Jager.
Marian uit Heino heeft geschreven op 23 november 2017:
Je bijdrage is bijzonder op prijs gesteld en heeft de avond op een mooie manier tot een fijne bijeenkomst gemaakt. Heel hartelijk dank! ... wie weet tot een volgende keer. Ik zal je zeker aanbevelen waar het ter sprake komt. Marian, Stichting Vrienden van De Cirkel
Germa de Ruig uit Bunschoten-Spakenburg heeft geschreven op 14 november 2017:
Rob, mede namens jouw bijdrage is de opening van ons nieuwe pand een groot succes geweest. Hartelijk dank hiervoor. Actiforce Bunschoten
- uit De Koog heeft geschreven op 9 oktober 2017:
Over de avond hoor ik niets dan goeds. Een ieder die ik heb gesproken was was zeer positief over het jubileumfeestje en over het prima aandeel wat jij daarin had! Organisatie van 40 jaar Lions op Texel
Fam Oosting uit Elburg heeft geschreven op 2 oktober 2017:
Ontzettend gezellig Gouden Huwelijk gevierd mede dankzij Rob!
Annelies en Richard Tijink uit Leiden heeft geschreven op 30 september 2017:
Vorige week zaterdag een onvergetelijk feest met heel veel blije gasten gevierd. Niet in de laatste plaats vanwege de muzikale inbreng door troubadour Rob Krot! Met zijn uitgebreide en flexibele repertoire (en ook nog eens als begeleider van de gelegenheidskoren) zorgde Rob voor dé perfecte muzikale ambiance. Geen schetterende alles overstemmende band, maar met uiterst genoeglijke en herkenbare songs, chansons en schlagers uit "the sixties" (en daarna) gaf Rob het juiste muzikale cachet aan ons feest. Dankjewel Rob, wij waren heel gelukkig met jou! Graag tot een volgende keer. Annelies en Richard
Anja Pots uit Weerselo heeft geschreven op 20 september 2017:
Zondag 17 september werd een dag om nooit te vergeten. Rob Krot bezorgde 80 gasten tijdens een 80 jarig verjaardagsfeest een namiddag waar nog lang over nagepraat wordt. Rob zorgde voor de muzikale, omlijsting en liet alle gasten met een lach op het gezicht huiswaarts keren. Graag bedanken we je nogmaals voor je prettige muzikale professionele aanwezigheid Rob!!
Elly Wolf uit Utrecht lokatie DDR heeft geschreven op 27 augustus 2017:
Afgelopen vrijdag onze jaarlijkse Pick Nick in het zomerprogramma. Het weer zat mee heerlijk buiten in de buitenhuis. Lekker gegeten en genoten van Rob. Gewoon weer een middag met een pareltje voor onze bewoners.
Merel en Elke uit Den Haag heeft geschreven op 25 augustus 2017:
Rob heeft ervoor gezorgd dat we onze 18e en 50e verjaardag nooit zullen vergeten. Heerlijk om mee te kunnen zingen!
Laurens en Dini uit Leeuwarden heeft geschreven op 20 augustus 2017:
Rob, we hebben genoten van je muzikale omlijsting wat er mede aan heeft bijgedragen dat ons feestje een succes is geworden Top????????
Gertrude Koevoets uit Den Haag heeft geschreven op 14 augustus 2017:
Mijn moeder en wij allemaal, kijken met voldoening terug op jouw rol tijdens het feest. Je stelde je bescheiden op, paste je aan aan hetgeen zich voordeed en richtte je geregeld expliciet naar mijn moeder toe. Fijn! Je gitaarspel en je zang zijn fijn om naar te luisteren. We kunnen je aanbevelen hoor!
Freya heeft geschreven op 23 juli 2017:
Rob heeft prachtig op zijn gitaar gespeeld en gezongen op mijn 65ste verjaardag. Ik heb genoten met volle teugen en Rob heeft een repertoire waar je u tegen zegt. Ik zal deze avond koesteren. Nogmaals bedankt!!
Resto van Harte / Henk Kuipers uit Zwolle heeft geschreven op 21 juli 2017:
Rob was "artiest van dienst" tijdens een buurtbarbecue waar we met Resto Van Harte een banenmarkt aan gekoppeld hadden. Rob zorgde voor een bijzonder gezellige sfeer en bracht met zijn vrolijke nummers precies wat het evenement nodig had. Bovendien voelde hij het publiek goed aan. Bedankt Rob, was dik voor mekaar!
Nierpatienten Vereniging Solidair (NVS) uit Eerbeek heeft geschreven op 18 juni 2017:
Op zaterdag 17 juni hielden wij onze boottocht met zo'n 150 nierpatiënten en partners. Rob zorgde met zijn uitgebreide repertoire voor het muzikaal vermaak. Door de diversiteit was er voor een ieder wel wat bij en er werd dan ook diverse keren meegezongen. Zeker een aanrader om voor Rob te kiezen. Rob, bedankt en wellicht tot een andere keer. Namens de NVS, Harry Zomer Voorzitter
Kunstroute Heino uit Heino heeft geschreven op 12 juni 2017:
Openingsavond van de kunstroute in het Dorpshuus in Heino! Wat was het leuk dat jij zo ontspannen door de bezoekers liep met je gitaar en je liedjes zong. Als organisatie kregen we daar veel positieve reacties op. Dank je wel!
Ton Rozendaal uit Spijkenisse heeft geschreven op 11 juni 2017:
Rob heeft bij mijn verjaardags BBQ 4 uur lang mijn gasten vermaakt. Het was top, voor mij was het een onvergetelijk feest. Rob voelde goed aan wanneer de muziek wat op de achtergrond kon zijn of wanneer het tijd was om even gas te geven en te zorgen dat de sfeer er goed in kwam. Rob, ook bedankt dat je zo leuk inspeelde op mijn voorliefde voor Dimitri van Toren en natuurlijk Feyenoord. Bij het afscheid kreeg ik van al mijn gasten enthousiaste reacties over jou, dus dat zegt genoeg denk ik. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en bij een volgende gelegenheid denk ik zeker het eerst aan jou. Nogmaals bedankt Rob!
Roely Volders uit Veendam heeft geschreven op 3 juni 2017:
Het weer was geweldig en jouw muzikale omlijsting en vrolijk gezicht maakten het helemaal af op de afsluiting van ons ESO Golftoernooi. Jij hebt zeer goede sociale vaardigheden en mensenkennis. Daarom voel jij perfect aan wat voor repertoire je moet kiezen om de mensen te laten genieten. Bedankt Rob!
Zingen met Troubadour Rob Krot