Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Marloes uit Heino heeft geschreven op 31 januari 2020
Beste Rob, dit keer mocht je optreden voor het personeel van Het Wooldhuis, in plaats van voor de bewoners. Dit feestje vond afgelopen dinsdagavond plaats in De Baron in Heino. We willen je erg bedanken voor je muzikale inzet deze avond, maar in het speciaal voor de zelfgemaakte quiz. Iedereen vond het fantastisch! Die polonaises zeggen wel genoeg... 🙂 Dank!!
Ada Kremers uit Aalten heeft geschreven op 22 januari 2020
Dag Rob, wat heb je ons weer een super gezellige middag bezorgd.We kregen heel leuke reacties van mijn gasten, goede muziek, iedereen kon gezellig met elkaar praten en de sfeer was, zeer zeker ook dankzij jou, fantastisch! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer! Groet, Ada en familie!
Willemien ter Horst, Zorggroep Solis, locatie PW Janssen uit Deventer heeft geschreven op 14 januari 2020
Hoi Rob, Al vele malen heb je bij ons gezellige middagen opgeluisterd met je muziek en ook deze keer was het weer een geweldig feestje tijdens de nieuwjaarssoos voor onze bewoners van PG en somatiek! Het was weer een verademing om iemand te hebben die lekker muziek maakt, niet vals zingt en geweldig op de bewoners inspeelt! Nog onze dank daarvoor!
Jan Hettema uit Gorinchem heeft geschreven op 13 januari 2020
Vorige week hielden mijn vader en moeder een feestje ter ere van hun 55-jarige huwelijk en de a.s. 75 ste verjaardag van mijn moeder. het was lange tijd niet zeker of dit door kon gaan i.v.m. de dementie van mijn moeder. Daardoor kwam ik pas twee weken voor de datum in contact met Rob. Vanaf de eerste mail klikte het en voelde hij heel goed aan hoe e.e.a. zou kunnen worden ingevuld. Het feestje was geweldig, bijzonder, ontroerend, mede dankzij de mooie liedjes en warme inbreng van Rob. Onze dank is dus groot!!!!
Marieke uit Zwolle heeft geschreven op 3 januari 2020
Beste Rob, Wat was het kerstfeest op onze basisschool weer een feestje omdat jij er was met je gitaar. Voor de tweede keer kwam je ons verblijden met je zang, glimlach en gevoel voor humor. We zien je vast gauw terug! Groetjes Marieke
Vrouwennetwerk Oldenzaal uit Oldenzaal heeft geschreven op 3 januari 2020
Door de muzikale ondersteuning van troubadour Rob Krot hebben wij een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie gehad.
Bianca uit soest heeft geschreven op 24 december 2019
Afgelopen vrijdag 20 December hebben wij een kerstdiner gehad met onze bewoners en familieleden. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als "jongeren' aan het meezingen. Wat ik heel leuk vond is dat je rond de tafels loopt en de ouderen persoonlijk toezong en natuurlijk je geweldige kerst-outfit. Zeker een aanrader voor jong en oud. Volgend jaar gaan we weer boeken!!
Anneke Dunnewind uit Amersfoort heeft geschreven op 16 december 2019
De jaarlijkse kerstbijeenkomst van onze Coöperatie ParkeerService werd door Rob Krot op aanstekelijke wijze aangevuld. Rob heeft niet alleen een hele mooie stem, maar weet ook in te spelen op het publiek. Hij heeft een gevarieerd repertoire voor alle doelgroepen. Op deze manier heeft hij een waardevolle en sfeervolle bijdrage aan onze kerstbijeenkomst gegeven!
Lenie Spoor uit Tilburg heeft geschreven op 13 december 2019
Zaterdag 30 november werden mijn schoonouders verrast op hun Gouden Bruiloft met een optreden van Rob de Troubadour. In één woord geweldig. Op verzoek speciaal voor hen een nummer gezongen. De sfeer zat er goed in, rustige nummers afgewisseld met feestmuziek, voor ieder wat wils. Bedankt Rob 🤗
M Steenvoorden uit ‘s Graveland heeft geschreven op 24 november 2019
Een fantastische bezochte beaujolais primeuravond bij onze voetbalclub SV.’s-Graveland. Dit werd door Rob met live muziek begeleid. Met enthousiasme en goede voorbereiding bracht hij prachtige chansons ten gehore. Volgend jaar weer👍 Dank je Rob.
Henny Braakman uit Hellendoorn heeft geschreven op 18 november 2019
We hebben zaterdagavond mijn 75ste verjaardig gevierd. Dit feest werd opgeluisterd met muziek van Rob Krot. Heel gezellig en mooi. Echt een aanrader als je iets wilt vieren en ook nog met je gasten wilt praten. En hij heeft een repertoire daar zeg je u tegen. Van evergreens tot verzoeknummers. Hij weet er echt de stemming in te krijgen bij jong en oud. Voor herhaling vatbaar.
Harry van den Enden uit Rijsbergen heeft geschreven op 11 november 2019
Dinsdagmiddag, 5 november jl., hield de KBO-Rijsbergen in ontmoetingscentrum De Koutershof hun jaarlijkse "Cabaretmiddag". Het optreden werd verzorgd door troubadour Rob. Hij hoefde de 130 aanwezigen niet te verleiden om mee te zingen. Dat ging vanzelf. Een meer dan geslaagde middag!
Wooldhuis uit Heino heeft geschreven op 8 november 2019
Deze week heeft troubadour zanger Rob Krot, bij ons opgetreden in Het Wooldhuis. De bewoners hebben genoten van oude bekende meezingers, humoristische liedjes, ballades en persoonlijke aandacht. Er werd dan ook vol op meegezongen er er werd zelfs gedanst. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Co de Rood uit Heino heeft geschreven op 4 november 2019
Hoi Rob, geheel in stijl en kleuren combinatie ten tonele verschenen. Sfeer verhogend en een perfecte aanvulling voor dit plaatselijke SW4D evenement bij het DORPSHUUS, Marktzicht en Buuffie's in Heino. Bedankt Rob en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Co de Rood.
Ben Heethaar uit Raalte heeft geschreven op 29 oktober 2019
Herfstvakantie 2019, Rob Krot was voor het 3e opeenvolgend jaar te gast als Troubadour on Tour op de Sallandse Wandelvierdaagse. Rob heeft opgetreden op Mobiele Rustpunten van onze cateraar. Het enthousiasme en waardering van de wandelaars waren weer groots zodat Rob een vaste gast aan het worden is tijdens dit wandelevenement die elk jaar in de herfstvakantie georganiseerd wordt. Rob volgend jaar ben je weer van harte welkom op ons evenement van 13 t/m 16 oktober.
Lenie Tielbeek uit Wijhe heeft geschreven op 18 oktober 2019
Hi Rob, Afgelopen zaterdag 12 okt. Was je op mijn 60 jarig verjaardags-feestje. De mensen waren net een uur binnen toen jij binnenkwam en begon te zingen. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als jongeren aan het meezingen. Daardoor werd de stemming bere-gezellig. Ik wil je nogmaals bedanken. Als ik weer eens een feestje geef, dan nodig ik je zeker weer uit.👍 Groeten Lenie Tielbeek
Stichting SOOS 55pus Zwammerdam uit Zwammerdam heeft geschreven op 4 oktober 2019
Wat een geweldige middag hebben wij gehad op 2 oktober j.l. Rob Krot is een echte aanrader. Geweldig zo hij de ouderen ook persoonlijk heeft toegezongen. Geef mij maar Amsterdam werd al gauw, geef mij maar Zwammerdam. Namens alle 50 plussers bedankt Rob. Arie Wieman
Ineke uit Assen heeft geschreven op 1 oktober 2019
Rob ondersteunde de borrel en bites bijeenkomst ter ere van de 90 ste verjaardag van mijn moeder op de 28ste september in Groningen. Dat deed hij vol overgave, met een hele fijne warme stem en daarbij de sfeer en de gasten goed aanvoelend. Stapt gemakkelijk over van het ene genre naar het andere. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je Rob!
Mary Stoof-Helmonds uit Uden heeft geschreven op 1 oktober 2019
Burendag 29 september 2019 Muzerijk te Uden. Wat werd het een fantastisch, gezellige middag, mede dankzij Rob. Alleen maar positieve reacties over je optreden van onze bewoners van het Harmoniehof ontvangen. Rob je was toppie! Lieve groet, Mary
De Wissel (dagactiviteiten centrum Harderwijk Careander) uit Harderwijk heeft geschreven op 27 september 2019
Afgelopen dinsdagmorgen heeft Rob op ons jubileumfeest gezongen. Onze clienten hebben er enorm van genoten 🎶 zslfs de polonaise werd er gelopen. Echt voor herhaling vatbaar.
Zingen met Troubadour Rob Krot