Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Hermin uit Amsterdam heeft geschreven op 27 april 2021
Het was fantastisch, echt ontzettend bijzonder en ik kan je niet genoeg bedanken voor het nummer! Je bent te gek!
Jolanda uit Driebruggen heeft geschreven op 27 maart 2021
Rob het 12,5 jubilerende paar Jeannette en Louis hebben ontzettend genoten van jouw fantastische optreden. De verdere dag,avond en de zaterdag na jouw optreden waren ze echt helemaal vol van jouw gezelligheid je energie die je uitstraalde om toch tijdens deze trieste crisis alles ons even te laten vergeten. Rob ondanks het kleine aantal toeschouwers buiten in de tuin willen wij je hartelijk bedanken. Een dag om nooit te vergeten.💞🥳🥂🍻 Jolanda, Herman, Jeannette en Louis. 💋💋💋
Petra uit Wijhe heeft geschreven op 28 december 2020
Dinsdag 22 december heb je buiten kerstliedjes gezongen voor bewoners van het Weijtendaal. Fijn om te zien hoe men genoot van je warme stem en ondanks kou en regen even op het balkon kwam en heerlijk meezong. Wederom een succes dat je er was Rob.
Hans willemsen. uit Purmerend heeft geschreven op 30 oktober 2020
Hallo Rob. Wat heb jij het leuk gedaan gisteren bij mijn moeder, die 90 jaar is geworden. Ondanks heel klein gezelschap was het Super. Leuke liedjes uit de goede oude tijd. ROB JE BENT EEN AANRADER.
Carola uit Tilburg heeft geschreven op 20 september 2020
Bedankt Rob voor het super leuke, gezellige en intiem optreden wat je gisteren hebt gegeven voor de 50 e verjaardag van Twan. Je hebt bij iedereen die op het feestje was iets los gemaakt met het lied Sailing dat je speciaal voor Twan hebt ingestudeerd. Maar ook de rest van je repertoire was top. Je hebt een mooie stem en brengt echt sfeer. Nogmaals bedankt en hopelijk tot een volgende keer. Kom je dan weer helemaal naar Brabant?
Erwin heeft geschreven op 30 augustus 2020
Bedankt Rob voor het vaardige optreden gisteren tijdens mijn verjaardagsfeestje op het gezelligste terras langs de Regge in Ommen. Jong en oud genoten volop en waren na afloop nog lang complimenteus over je zang en gitaarspel. Top!
Hendrik uit Almelo heeft geschreven op 26 augustus 2020
Namens Groei.zone, onderdeel van Zone.college, hadden we een pensioenfeestje georganiseerd voor collega Dini waar "Wie onwies wies met bint". De ambiance op het terras bij Watermolen Bels in Mander was de perfecte zomeravondsetting waar Rob vele favoriete (verzoek)nummers heeft gespeeld en gezongen. Rob, heel hartelijk dank voor het compleet maken van ons feestje!
ab ssmeenk uit diepenveen heeft geschreven op 14 augustus 2020
We hebben met onze jaarlijkse gezellige koormiddag genoten van jouw optreden in de partytenten te midden van de vrije natuur. Een repertoire wat aansloeg, om gezellig te luisteren en te discussiëren. De reactie na afloop was: dit is voor herhaling vatbaar. Bedank Rob voor je geweldige optreden en jouw gemoedelijke persoonlijkheid.
Anneke Ritzen uit Zeist heeft geschreven op 30 juli 2020
Afgelopen zondag hebben cliënten van Abrona enorm genoten van het optreden tijdens een pannenkoekenfeestje. Ik vond het geweldig om de interacties tussen cliënten en Rob te zien. Rob past zich aan aan zijn publiek en zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer.
Erik en Renate uit Marienberg heeft geschreven op 17 juli 2020
Dag Rob, We kijken terug op een zeer geslaagd 25-jarig huwelijksfeest bij De Gloepe in Diffelen. Jij als troubadour maakte de avond compleet. Je hebt een veelzijdig repertoire waar wij en onze gasten erg van hebben genoten! Wie weet zie we jou op een volgend feestje :-). Groet, Erik en Renate
Margot heeft geschreven op 7 juli 2020
In Wierden in Twente, ontving mevrouw van der Linden een van de 15 Vriendenloterij Hartenwensen. De artiest was een schot in de roos: Troubadour Rob Krot is groot fan van Ramses Shaffy en mevrouw van der Linden is bewonderaar van Liesbeth List. Prachtige en gevoelige liedjes zong de troubadour voor haar. Maar dat niet alleen; mevrouw van der Linden schrijft gedichten en één van haar gedichten met de gelijknamige titel van ‘Heb het leven lief’ van Liesbeth List, heeft Rob Krot, tot haar verrassing, in één lied verweven. Een dag na de Hartenwens reageert mevrouw van der Linden: "Ik geniet enorm na. Dankjewel. Het genieten zal nog wel even blijven. Meer plezier heb je me niet kunnen doen!"
jose uit valkenswaard heeft geschreven op 28 mei 2020
18 mei werd mijn schoonmoeder 85 jaar . Ze was erg verdrietig omdat ze graag een feest wilde geven waar ze al jaren naar uitkeek. Dat kon helaas niet doorgaan i.v.m de corona. Toen op haar verjaardag Rob met een groepje buren en haar familie kwam aanlopen (op gepaste afstand) en voor haar zongen was ze erg verrast. Ze hebben met zijn alle genoten en van het mooie optreden van Rob en zongen luidkeels mee. Rob bedankt voor het zeer gezellige optreden, het was super !! Door jou heeft mijn schoonmoeder een hele leuke en onvergetelijke dag gehad waar nog enthousiast over gesproken wordt, we gaan je zeer zeker nog een keer zien!!!!
Anita en Gerard uit Didam heeft geschreven op 12 mei 2020
Graag willen wij je nogmaals bedanken voor je fantastische optreden. Wij waren verrast door je veelzijdigheid en zeker dat je ook nog het verzoeknummer voor mama van Vicky Leandros tevoorschijn toverde. Mama en wij hebben allemaal genoten en een geweldige dag gehad, waar we nog lang over zullen napraten. Ook vonden wij het bijzonder leuk dat je nadien nog voor de andere bewoners een mini-concertje hebt gegeven. Zij genoten er ook zichtbaar van. We hadden het weer mee, de muziek mee, mama was opgetogen, dus wat wil je nog meer!
Ed Harleman uit Apeldoorn heeft geschreven op 21 april 2020
Op 17 april j.l. heeft Rob mijn jarige moeder van 83 jaar op een prachtige wijze toegezongen. Ze heeft hier samen met mijn vader in deze moeilijke tijd enorm van genoten. Compliment voor je muzikaliteit en je persoonlijkheid. Rob, bedankt!
WZU Veluwe heeft geschreven op 14 april 2020
Mooi optreden op 4 van onze locaties! Bewoners hebben genoten van deze fijne muzikale afleiding in deze tijd!
fam. Lodder uit Heino heeft geschreven op 6 april 2020
5 april werd mijn schoonmoeder 80. Vanwege het coronavirus ging het feest helaas niet door. Wat een verrassing was het dat Rob haar kwam toezingen! Chansons en Liesbeth List waren een hele traktatie en zo werd de verjaardag toch nog om nooit te vergeten!!!
Inge uit Wijhe heeft geschreven op 4 april 2020
Wat hebben de bewoners genoten vanmorgen!!! Die glimlach op hun gezicht is goud waard!
Bennie en Miranda uit Goor heeft geschreven op 11 maart 2020
We hebben erg genoten van ons 12,5 jarig huwelijk. Dit mede door jouw fantastische optreden. Onze gasten en de eigenaar van "Herberg De Pot" waren ook onder de indruk. Wie weet... Bij leven en welzijn kom jij weer bij ons spelen, dit hebben we gisteren afgesproken. We geven je naam door en wensen je en jullie troubadours heel veel optredens. lieve groeten uit Goor. Bennie en Miranda Haafkes - 07 maart 2020
Theo Soontiëns uit Silvolde heeft geschreven op 6 maart 2020
Onzichtbaar zichtbaar zijn, dat was je kracht bij je optreden bij ons gecombineerde jubileum-afscheidsfeest. Je voelde de sfeer heel goed aan en wist op het juiste moment de juiste nummers te kiezen. Heel goed gedaan. Het begon al bij de voorbereidingen. Je hebt maar een half woord nodig om te begrijpen wat nodig is. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Dank je wel Rob.
Maarten van der Bent uit Laag Zuthem heeft geschreven op 28 februari 2020
Dag Rob, dank voor je mooie optreden op ons 12,5 jarig huwelijk!
Zingen met Troubadour Rob Krot