Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
167 berichten.
jose uit valkenswaard heeft geschreven op 28 mei 2020
18 mei werd mijn schoonmoeder 85 jaar . Ze was erg verdrietig omdat ze graag een feest wilde geven waar ze al jaren naar uitkeek. Dat kon helaas niet doorgaan i.v.m de corona. Toen op haar verjaardag Rob met een groepje buren en haar familie kwam aanlopen (op gepaste afstand) en voor haar zongen was ze erg verrast. Ze hebben met zijn alle genoten en van het mooie optreden van Rob en zongen luidkeels mee. Rob bedankt voor het zeer gezellige optreden, het was super !! Door jou heeft mijn schoonmoeder een hele leuke en onvergetelijke dag gehad waar nog enthousiast over gesproken wordt, we gaan je zeer zeker nog een keer zien!!!!
Anita en Gerard uit Didam heeft geschreven op 12 mei 2020
Graag willen wij je nogmaals bedanken voor je fantastische optreden. Wij waren verrast door je veelzijdigheid en zeker dat je ook nog het verzoeknummer voor mama van Vicky Leandros tevoorschijn toverde. Mama en wij hebben allemaal genoten en een geweldige dag gehad, waar we nog lang over zullen napraten. Ook vonden wij het bijzonder leuk dat je nadien nog voor de andere bewoners een mini-concertje hebt gegeven. Zij genoten er ook zichtbaar van. We hadden het weer mee, de muziek mee, mama was opgetogen, dus wat wil je nog meer!
Ed Harleman uit Apeldoorn heeft geschreven op 21 april 2020
Op 17 april j.l. heeft Rob mijn jarige moeder van 83 jaar op een prachtige wijze toegezongen. Ze heeft hier samen met mijn vader in deze moeilijke tijd enorm van genoten. Compliment voor je muzikaliteit en je persoonlijkheid. Rob, bedankt!
WZU Veluwe heeft geschreven op 14 april 2020
Mooi optreden op 4 van onze locaties! Bewoners hebben genoten van deze fijne muzikale afleiding in deze tijd!
fam. Lodder uit Heino heeft geschreven op 6 april 2020
5 april werd mijn schoonmoeder 80. Vanwege het coronavirus ging het feest helaas niet door. Wat een verrassing was het dat Rob haar kwam toezingen! Chansons en Liesbeth List waren een hele traktatie en zo werd de verjaardag toch nog om nooit te vergeten!!!
Inge uit Wijhe heeft geschreven op 4 april 2020
Wat hebben de bewoners genoten vanmorgen!!! Die glimlach op hun gezicht is goud waard!
Bennie en Miranda uit Goor heeft geschreven op 11 maart 2020
We hebben erg genoten van ons 12,5 jarig huwelijk. Dit mede door jouw fantastische optreden. Onze gasten en de eigenaar van "Herberg De Pot" waren ook onder de indruk. Wie weet... Bij leven en welzijn kom jij weer bij ons spelen, dit hebben we gisteren afgesproken. We geven je naam door en wensen je en jullie troubadours heel veel optredens. lieve groeten uit Goor. Bennie en Miranda Haafkes - 07 maart 2020
Theo Soontiëns uit Silvolde heeft geschreven op 6 maart 2020
Onzichtbaar zichtbaar zijn, dat was je kracht bij je optreden bij ons gecombineerde jubileum-afscheidsfeest. Je voelde de sfeer heel goed aan en wist op het juiste moment de juiste nummers te kiezen. Heel goed gedaan. Het begon al bij de voorbereidingen. Je hebt maar een half woord nodig om te begrijpen wat nodig is. Dat maakte de samenwerking heel prettig. Dank je wel Rob.
Maarten van der Bent uit Laag Zuthem heeft geschreven op 28 februari 2020
Dag Rob, dank voor je mooie optreden op ons 12,5 jarig huwelijk!
Marloes uit Heino heeft geschreven op 31 januari 2020
Beste Rob, dit keer mocht je optreden voor het personeel van Het Wooldhuis, in plaats van voor de bewoners. Dit feestje vond afgelopen dinsdagavond plaats in De Baron in Heino. We willen je erg bedanken voor je muzikale inzet deze avond, maar in het speciaal voor de zelfgemaakte quiz. Iedereen vond het fantastisch! Die polonaises zeggen wel genoeg... 🙂 Dank!!
Ada Kremers uit Aalten heeft geschreven op 22 januari 2020
Dag Rob, wat heb je ons weer een super gezellige middag bezorgd.We kregen heel leuke reacties van mijn gasten, goede muziek, iedereen kon gezellig met elkaar praten en de sfeer was, zeer zeker ook dankzij jou, fantastisch! Hartelijk dank en wie weet tot een volgende keer! Groet, Ada en familie!
Willemien ter Horst, Zorggroep Solis, locatie PW Janssen uit Deventer heeft geschreven op 14 januari 2020
Hoi Rob, Al vele malen heb je bij ons gezellige middagen opgeluisterd met je muziek en ook deze keer was het weer een geweldig feestje tijdens de nieuwjaarssoos voor onze bewoners van PG en somatiek! Het was weer een verademing om iemand te hebben die lekker muziek maakt, niet vals zingt en geweldig op de bewoners inspeelt! Nog onze dank daarvoor!
Jan Hettema uit Gorinchem heeft geschreven op 13 januari 2020
Vorige week hielden mijn vader en moeder een feestje ter ere van hun 55-jarige huwelijk en de a.s. 75 ste verjaardag van mijn moeder. het was lange tijd niet zeker of dit door kon gaan i.v.m. de dementie van mijn moeder. Daardoor kwam ik pas twee weken voor de datum in contact met Rob. Vanaf de eerste mail klikte het en voelde hij heel goed aan hoe e.e.a. zou kunnen worden ingevuld. Het feestje was geweldig, bijzonder, ontroerend, mede dankzij de mooie liedjes en warme inbreng van Rob. Onze dank is dus groot!!!!
Marieke uit Zwolle heeft geschreven op 3 januari 2020
Beste Rob, Wat was het kerstfeest op onze basisschool weer een feestje omdat jij er was met je gitaar. Voor de tweede keer kwam je ons verblijden met je zang, glimlach en gevoel voor humor. We zien je vast gauw terug! Groetjes Marieke
Vrouwennetwerk Oldenzaal uit Oldenzaal heeft geschreven op 3 januari 2020
Door de muzikale ondersteuning van troubadour Rob Krot hebben wij een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie gehad.
Bianca uit soest heeft geschreven op 24 december 2019
Afgelopen vrijdag 20 December hebben wij een kerstdiner gehad met onze bewoners en familieleden. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als "jongeren' aan het meezingen. Wat ik heel leuk vond is dat je rond de tafels loopt en de ouderen persoonlijk toezong en natuurlijk je geweldige kerst-outfit. Zeker een aanrader voor jong en oud. Volgend jaar gaan we weer boeken!!
Anneke Dunnewind uit Amersfoort heeft geschreven op 16 december 2019
De jaarlijkse kerstbijeenkomst van onze Coöperatie ParkeerService werd door Rob Krot op aanstekelijke wijze aangevuld. Rob heeft niet alleen een hele mooie stem, maar weet ook in te spelen op het publiek. Hij heeft een gevarieerd repertoire voor alle doelgroepen. Op deze manier heeft hij een waardevolle en sfeervolle bijdrage aan onze kerstbijeenkomst gegeven!
Lenie Spoor uit Tilburg heeft geschreven op 13 december 2019
Zaterdag 30 november werden mijn schoonouders verrast op hun Gouden Bruiloft met een optreden van Rob de Troubadour. In één woord geweldig. Op verzoek speciaal voor hen een nummer gezongen. De sfeer zat er goed in, rustige nummers afgewisseld met feestmuziek, voor ieder wat wils. Bedankt Rob 🤗
M Steenvoorden uit ‘s Graveland heeft geschreven op 24 november 2019
Een fantastische bezochte beaujolais primeuravond bij onze voetbalclub SV.’s-Graveland. Dit werd door Rob met live muziek begeleid. Met enthousiasme en goede voorbereiding bracht hij prachtige chansons ten gehore. Volgend jaar weer👍 Dank je Rob.
Henny Braakman uit Hellendoorn heeft geschreven op 18 november 2019
We hebben zaterdagavond mijn 75ste verjaardig gevierd. Dit feest werd opgeluisterd met muziek van Rob Krot. Heel gezellig en mooi. Echt een aanrader als je iets wilt vieren en ook nog met je gasten wilt praten. En hij heeft een repertoire daar zeg je u tegen. Van evergreens tot verzoeknummers. Hij weet er echt de stemming in te krijgen bij jong en oud. Voor herhaling vatbaar.
Zingen met Troubadour Rob Krot