Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
208 berichten.
Katja uit Wageningen schreef op 9 mei 2022
Rob heeft op onze bruiloft op 29 april onze favoriete en betekenisvolle lied Roller coaster van Danny Vera ten gehore gebracht. Hij wist precies de juiste snaar 😉 te raken. De rest van onze liedjes werden op Rob zijn manier, met warme stem en mooie uitspraak gezongen. Als toegift een prachtig liedje van Toon Hermans, die zonder dat Rob dat wist, toevallig onze favoriete chansonnier is. Dank je wel Rob, ook namens mijn Toon, voor je prachtige optreden dat de kers op de taart was!
Mireille Groot Koerkamp uit Broekland schreef op 5 mei 2022
Rob heeft opgetreden tijdens de bijeenkomst; "Reuring in Salland" in het Holstohus in Olst. Zijn mooie lied over Salland zegt alles. Rob vertelde over dat lied: "Toen ik in Salland kwam wonen en er ’s avonds over het land uitkeek, zag ik voor het eerst dat niet de sterren draaien, maar de aarde zelf.”
Wijnanda uit Zwolle schreef op 14 maart 2022
Zondag 13 maart trad Rob op voor Kunst in de Kamer, kring Salland. Het werd een onvergetelijke middag met vrolijke liedjes, gekke liedjes en ook serieuze liedjes. Hij praatte een en ander op een geweldige manier aan elkaar. Kortom: aan het eind van de middag ging iedereen blij naar huis. Heel veel dank Rob!!
Louise schreef op 8 maart 2022
Op 6 maart heeft Rob Krot gezongen voor mijn man die in een zorginstelling verblijft. Hij werd 80. Rob heeft onze wensen in vervulling doen gaan en met de voor mijn man bekende nummers voor geluk en ontroering gezorgd. En dat niet alleen: we waren zeer tevreden over de professionaliteit van zijn optreden. Daardoor kreeg elke song de juiste sfeer en klankkleur. Bovendien is Rob een aimabele man! Afz. Louise.
Vandermolenhuis uit Lochem schreef op 7 maart 2022
Onze carnavalsweek afgesloten met een geweldig optreden van Rob. Bewoners hebben hier van genoten en met volle borst meegezongen. Bedankt en wie weet zien we elkaar vaker
Manon Stuiver uit Barneveld schreef op 23 februari 2022
Rob, heeft gespeeld op het afscheid van mijn vader, door zijn muziek is het een heel mooi en warm afscheid geworden. Dankjewel.
Periek uit Almelo schreef op 9 januari 2022
Geweldige sfeer brengt Rob. Breed repertoire en speelt goed in op de avond. Bedankt en we gaan je vaker zien!
Gemma Romme uit Zevenbergen schreef op 28 november 2021
Bedankt Rob! Ondanks de corona maatregelen hebben we zeer van je optreden mogen genieten. Het was zeer geslaagd! TOP!
Jacqueline uit Utrecht schreef op 22 november 2021
Beste Rob, Wat heb je er weer een feestje van gemaakt en wat ontzettend leuk om te zien dat het zorgpersoneel na 1 nummer toch over hun ongemak heen komen en genieten van jouw muziek. En fijn dat we ook de bewoners er nog bij hebben kunnen betrekken. Voor nou en nog eens.
Nancy uit Veghel schreef op 9 november 2021
Na een vakantie met De Zonnebloem was ons mam heel enthousiast over het optreden van Rob de Troubadour. Omdat ze kort daarna haar 80ste verjaardag zou vieren kwamen we op het idee om Rob te vragen om een keer voor haar op te komen treden. Na een prettig contact via de mail hadden we een datum afgesproken en konden we ook nog voorkeurliedjes doorgeven. In het wijkgebouwtje kwamen 12 ouderen bijeen en zaten al gezellig te kletsen toen Rob, ruim op tijd, verscheen. Met een gezellig praatje zorgde Rob voor een vrolijke middag en de ouderen zongen met alle liedjes mee. Ons mam heeft een heerlijke middag gehad en wij willen Rob dan ook hartelijk danken.
Jeannette Trooster uit Bennekom schreef op 31 oktober 2021
Vanmiddag heeft Rob gezongen tijdens het feestje voor mijn man’s verjaardag. Was super leuk! Mooie liedjes en verzoeknummers werden welwillend gezongen. Ook de kleinkinderen kregen aandacht met liedjes die ze graag wilden horen. Bedankt Rob. We gaan je zeker nog vaker boeken.!
Mary Stoof-Helmonds uit Uden schreef op 29 oktober 2021
24 oktober j.l. MuzeMix in het MuzeRijk te Uden. Deze muzikale middag was een grandioos succes. Iedereen heeft genoten en Rob speelde goed in op de wensen van het publiek, zeer zeker voor herhaling vatbaar. Rob, bedankt en tot ziens!!!!
Alex Goudriaan uit Eindhoven schreef op 24 oktober 2021
Op zondag 10 oktober 2021 werd mijn 50e verjaardag gevierd in buurtcentrum De Mortel in Eindhoven met als thema "Oktoberfest". Rob was keurig op tijd en had zich goed voorbereid. Rob is een heel vriendelijke en toegankelijke man. Hij weet precies wat hij moet doen om van het eerste moment de sfeer erin te brengen. De gasten kwamen binnen en Rob verwelkomde hen met zijn zang en gitaarspel. Hij weet de mensen op te zoeken en ook afstand te houden, indien dat gewenst is. Een doorgewinterde troubadour! Van begin tot eind heeft zijn spel gezorgd voor een geweldige muzikale toevoeging aan het feest. Van de gasten hebben wij enkel lof gehoord. Ook de uitbaters van het buurtcentrum waren meer dan tevreden. Uiteraard kan ik zelf niet achterblijven 🙂 Mede dankzij Rob heb ik een geweldig mooi feest gehad, wat voor altijd een mooie herinnering zal zijn! Rob, heel erg bedankt voor jouw mooie muzikale inbreng. Wij hebben zeer genoten!
Henny uit Stadskanaal schreef op 23 oktober 2021
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het 50-jarig jubileum van mijn ouders, niet alleen ik. Maar iedereen die aanwezig was op het feest. We hebben allen genoten van jouw bijdrage op het feest. Eigenlijk genieten we nog steeds heel erg na, want het was zo geslaagd. Aaldrik en Inge de eigenaren van De Smederij hebben ook zo genoten van jou en ons als gasten. Al met al een Top Feest. Ik vond het ook hartstikke leuk om jou te ontmoeten, je bent een fijne open persoonlijkheid en je weet goed in te spelen op de sfeer. Mooi om te ervaren en te zien. En wie weet zien we elkaar in de toekomst weer, lijkt me leuk
Remko van der Wiel uit Woerden schreef op 18 oktober 2021
Zaterdag 16 oktober vierden wij ons 25-jarig huwelijk bij ons in de tuin. Rob hadden we gevraagd om ons feest op te leuken. Ik kan zeggen dat dat meer dan geslaagd is. Rob speelde aanvankelijk een aantal popnummers die lekker in het gehoor lagen, daarna werden de liedjes steeds feestelijker. Er werd gedanst en Rob speelde daarna helemaal leuk in op het gemengde publiek. Zowel de Utrechtenaar als de Limburger werd op zijn wenken bediend. Voor mij was het hoogtepunt het nummer dat je samen met mijn vrouw speelde. Kortom, ons feest is mede door het optreden van Rob meer dan geslaagd. Rob je bent een topper!
Nico Bruens uit Rotterdam schreef op 7 oktober 2021
Nico Bruens namens Gandhi Groep Leev!® Afgelopen zondag hebben wij een mooi feest mogen organiseren voor een doelgroep die dat even heel hard nodig had. Mede door de inbreng van Rob is dat een fantastisch feest geworden. Rob voelde de sfeer perfect aan en stemde zijn muziek er op af. Zowel de gasten als de organisatie hebben er van genoten. Rob Nogmaals Hartelijk Dank.
Astrid Donderwinkel uit Velp schreef op 5 oktober 2021
Mede dankzij jou was ons 40jarig BBQ-tuinfeestje van afgelopen zaterdag een topfeestje, een dag met een gouden randje.
Jose van der Loo uit Someren schreef op 27 september 2021
Rob, Het feest van oma Sien was in een woord GEWELDIG. Dankzij jou en je gezellige mooie liedjes, heeft iedereen op dit feest echt Genoten. Aanrader voor op je feest. Nogmaals Rob bedankt ook van oma Sien en familie👍
Anniek Bello uit Maarn schreef op 24 september 2021
Lieve Rob, Heel hartelijk bedankt voor je waardevolle bijdrage op onze ProfessionalsDag van MentaVitalis. Je weet als geen ander een fijne sfeer te creëren en de juiste toon aan te slaan bij onze gasten, zowel muzikaal als met jouw humor. We hebben enorm genoten, je bent een troubadour pur sang!
Golfclub de Lage Mors uit Delden schreef op 20 september 2021
Beste Rob, In 2020 bestond onze golfclub 15 jaar en dat hebben we in verband met Corona helaas toen niet kunnen vieren. Op 19 september van dit jaar hebben we dat wel kunnen doen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit was echter niet alles. Met jouw optreden werd het feest compleet. Het was GEWELDIG. Je voelde perfect het sfeertje aan en onze leden waren razend enthousiast. We zullen je zeker aanbevelen. Namens de golfbaandirectie en het bestuur van golfclub de Lage Mors bedank ik je hartelijk . Het was een prachtige middag. Bart Dirne, Secretaris golfclub de Lage Mors.
Zingen met Troubadour Rob Krot