Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
140 berichten.
Mary Stoof-Helmonds uit Uden heeft geschreven op 1 oktober 2019
Burendag 29 september 2019 Muzerijk te Uden. Wat werd het een fantastisch, gezellige middag, mede dankzij Rob. Alleen maar positieve reacties over je optreden van onze bewoners van het Harmoniehof ontvangen. Rob je was toppie! Lieve groet, Mary
De Wissel (dagactiviteiten centrum Harderwijk Careander) uit Harderwijk heeft geschreven op 27 september 2019
Afgelopen dinsdagmorgen heeft Rob op ons jubileumfeest gezongen. Onze clienten hebben er enorm van genoten šŸŽ¶ zslfs de polonaise werd er gelopen. Echt voor herhaling vatbaar.
Marianne en Jos Hooijman uit Vught heeft geschreven op 26 september 2019
Wij en onze gasten vonden ons feest super gezellig. Dat lag niet alleen aan het mooie weer en de mooie locatie, maar zeker ook aan jouw aanwezigheid die extra sfeer op het zonnige terras bracht. Je bent een vriendelijke man die op een prettige manier aanwezig is.
Cobie Monster Mons uit Harderwijk heeft geschreven op 10 september 2019
Op zaterdag 07 september heb ik met (oud-)collega's mijn 40 jarig jubileum gevierd. Rob heeft door zijn optreden deze avond nog gezelliger gemaakt. Rob bedankt. Voor herhaling vatbaar!!
Bella Wagner uit Zoetermeer heeft geschreven op 4 september 2019
Zaterdag 31 augustus heeft Rob een geweldige toevoeging aan ons CampingFeest gegeven ter ere van ons 25 jarig huwelijk. Met een eigen versie van NovemberRain van Guns and Roses, en Nothing Else Matters van Metalicca, kun je wel zeggen dat hij een top artiest is. Lieve Rob bedankt!
Theo en Marion van Oerle uit Sprang Capelle heeft geschreven op 8 augustus 2019
Op 7 augustus heeft Rob onze avond muzikaal luister bij gezet tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van zijn optreden. Het is een geweldig feest geworden.
RenƩ Vreeling uit Deventer heeft geschreven op 6 augustus 2019
Afgelopen zaterdag 3 augustus 2019 hebben wij het 60-jarig huwelijk van mijn ouders gevierd. Vooraf heb ik Rob gevraagd of hij als "verrassingscadeau" namens de kinderen wilde komen optreden. Zijn reactie was op voorhand leuk, enthousiast en helder. Een verrassing is het zeker geworden. Het optreden van Rob was in 1 woord top! Mijn ouders en ook de 100 gasten hebben volop genoten van alle mooie nummers die hij speelde en zong en de geweldig leuke sfeer die er ontstond. Rob bedankt!! De verwachtingen vooraf op een erg leuk feest waren er, maar deze zijn ruimschoots overtroffen.
Ineke Boelhouwer uit Vierhouten heeft geschreven op 1 augustus 2019
Dag Rob, afgelopen zondagmiddag op een prachtige locatie genoten van een gezellig samenzijn ter gelegenheid van onze 80 jarige Ton. Jouw muzikale bijdrage was sfeerverhogend. Mooie liedjes, mooi gebracht. Hulde. Dank daarvoor!
Jan & Annelies uit Dalfsen heeft geschreven op 21 juli 2019
Rob, hartelijk dank voor je muzikale bijdrage aan ons feest! Het was een fantastische aanvulling.
JR schoenmode ,namens de MVG uit Genemuiden heeft geschreven op 12 juli 2019
Beste Rob, mede door jou kunnen we terug zien op een gezellige en geslaagde dag. Wat is een braderie zonder een [ jouw ] vrolijke noot? Dank je wel en tot ziens.
Groencentrum van kleinwee uit vleuten heeft geschreven op 9 juli 2019
Rob speelde de sterren van de hemel bij het ontvangen van onze gasten, Een echte troubadour.
Kevin uit Zwolle heeft geschreven op 1 juli 2019
An outstanding day for my wife's surprise party and Rob was a big part of the success. Everyone enjoyed the music and Rob know a very diverse range of music to suit everyone's taste. He even got the young kids up and moving with some special songs aimed at them. Overall a great day and very positive experience. Rob is truly unique and that's a wonderful thing!
Emiel Brouwer uit Dedemsvaart heeft geschreven op 1 juli 2019
Afgelopen zaterdag op onze bruiloft heeft Rob voor ons gezongen, hij zorgde ervoor dat na de ceremonie en tijdens het eten iedereen dubbel kon genieten. Zonnetje, muziekje en lekker eten en drinken. Dankzij Rob werd het allemaal nog extra leuk! Hij zong op verzoek Perfect van Ed Sheeran en gaf het nog een persoonlijke tintje voor de naam van mijn vrouw erin te verwerken. Super!
Anita heeft geschreven op 28 juni 2019
Dag Rob, gisterenmiddag heb je voor onze cliƫnten en familie op Zandhove tijdens de BBQ opgetreden. Iedereen vond dit erg leuk en het was zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt de sfeer er goed ingebracht. Cliƫnten konden verzoeknummers aanvragen dat was allemaal geen probleem! We willen je hartelijk bedanken voor deze fijne avond.
Nelleke vd Meulen/Zorgboerderij Molenzicht uit Zwolle heeft geschreven op 28 mei 2019
Dag Rob, we willen je hartelijk bedanken voor je geweldige bijdrage aan ons feest op 24 mei 2019. We hebben samen met deelnemers en personeel ons 15 jarig bestaan gevierd op de zorgboerderij. Jouw muzikale bijdrage was een geweldig onderdeel van ons feest en we hebben met elkaar erg van genoten. Onze dank is groot!
Aukje, Rein, Henke uit Utrecht, Amsterdam. heeft geschreven op 27 mei 2019
Wat een onvergetelijke middag was het, Zondag 26 mei. Mooie nummers heb jij gespeeld voor ons. Buiten op het erf. Nummers uit de jaren 60 en 70. Met z'n drieƫn, en jij. Wat een geweldige aanvulling op ons feestje. Top, Rob!!
Esther uit Hillegom heeft geschreven op 16 mei 2019
Op 27 april vierden we Koningsdag in het verzorgingshuis waar ik werkzaam ben. Het was een gezellige muzikale middag, met een reis door de muziekhistorie. Er werd volop meegezongen, het was extra leuk doordat Rob door de zaal heen liep met zijn gitaar, waardoor alle cliƫnten betrokken werden.
Patrick Roozemond uit Heino heeft geschreven op 13 mei 2019
Hey Rob, wat een vreugde dat je onze opening van de bakkerij hebt opgefleurd. Je afstemming op de sfeer was geweldig; je voelde precies aan wat voor muziek klopte. Hoogtepunt was dat je ons zelfgemaakte bedrijfslied spontaan begeleidde waardoor het openingsfeest een prachtig slot had. Dank je wel! Patrick
Ingrid/Leo uit Loenen aan de Vecht heeft geschreven op 28 maart 2019
23 maart hebben we een prachtig feest gehad. 60 jaar, verhuist, partnerschap etc ,met familie, vrienden, buren. Hier heeft Rob een geweldige bijdrage aan geleverd. Hij heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hele goede gitarist en zanger, sfeermaker, voelt de groep aan, breed repertoire, goed overleg, fijn mens. Wij zouden hem zo weer boeken.
Martijn de Jong uit Heerenveen heeft geschreven op 4 maart 2019
Vanwege een plaatselijk evenement heeft Rob bij ons die zaterdagavond de live muziek verzorgd in het Snooker en Poolcentrum te Heerenveen. Wij hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen en hebben met zijn allen genoten van het optreden van Rob. De sfeer was super die avond, bedankt daarvoor!
Zingen met Troubadour Rob Krot