Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Jan Willem uit Bloemendaal heeft geschreven op 14 juli 2022
Het was een muzikaal feest door Robs aanwezigheid in het verpleeghuis in Bloemendaal. Zelf vond ik zijn versie van het lied Summertime heel bijzonder. Het lied sprak me vast aan omdat ik zelf vader ga worden, maar Robs stem was mooier dan alle covers op YouTube en dat is inclusief Willie Nelson.
Rob uit Amersfoort heeft geschreven op 11 juli 2022
Beste Rob, nogmaals hele dikke vette complimenten vanuit het hele team voor je mooie en gevoelige optreden. De persoonlijke songs hebben veel indruk gemaakt en maakten het verhaal compleet!
Marlies Verda uit Zwartewaal heeft geschreven op 4 juli 2022
Rob heeft het 30 jarig bestaan van Kunstkring Voorne opgeluisterd met prachtige liedjes. Franse chansons, Nederlandstalig, Engels: hij schudt "t allemaal uit z"n gitaar! Iedereen heeft van zijn muziek genoten! Dankjewel Rob namens Kunstkring Voorne Zwartewaal
Bennie Maatkamp uit Halle Heide heeft geschreven op 28 juni 2022
Zondag 26 juni heeft Rob een optreden verzorgd op de ouderendag te Halle Heide. Wat hebben we genoten van zijn zang en humor. Iedereen was zeer positief overzijn optreden. De meeste oudjes hedentendage zijn opgegroeid met de Rolling Stones. Rob speelde een geweldig nummer van de Stones.
FRION Zorg uit Zwolle heeft geschreven op 16 juni 2022
We kregen enorm veel complimenten voor vandaag, goede sfeer leuk en goed georganiseerd. Iedereen heeft genoten in het gedruis of op een afstandje. Ik wil jou namens mezelf maar ook namens de doelgroep en mijn collega’s enorm bedanken, wat een feest wat speel je leuk in op de deelnemers van ons dagcentrum. Dat je hun namen gebruikt en dat ze mee mogen doen, echt heel geweldig. DANK DANK, je hoort vast nog wel eens van ons, als er weer iets te vieren valt.
Thea van Vliet uit Rosmalen heeft geschreven op 15 juni 2022
Afgelopen zaterdag zong en speelde Rob voor ons. We hebben genoten! Hij kreeg ons zelfs aan het swingen met wat liedjes op verzoek. Tevens begeleidde hij de mensen, die wat stukjes hadden ingestudeerd i.v.m. ons 25 jarig samen zijn, muzikaal. Het was een succes en een fijne sfeermaker
Ank van der Meer uit Aldtsjerk heeft geschreven op 3 juni 2022
Gisteravond een prachtig tuinfeest gehad zon, lekker eten, fijne mensen en....Rob met zijn gouden keeltje en warme liedjes die mijn feestje tot een prachtig geheel maakten. Bovendien is Rob ook een fijn mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Dank voor de mooie avond!! Harte groet Ank en Harm.
Wat hebben wij genoten met ruim 50 vrijwilligers op zondag 15 mei in de prachtige tuin van onze Sponsor ( slagerij de Worstepinne) van het geweldige weer, lekkere eten en vooral de heerlijke muziek van Rob dat deze middag compleet heeft gemaakt. Op Hemelvaartsdag hebben bijna 1500 fietsers vanuit Bathmen een fietstocht van 35 kilometer gereden. Op het terras bij Ons Centrum in Okkenbroek konden de deelnemers genieten van de mooie klanken van de gitaar en van de gezellige meezingliedjes. Verschillende verzoeknummers kwamen voorbij. Rob bedankt voor jouw bijdrage en vast en zeker tot een volgende keer.
Luuk en Marijke uit Nuenen heeft geschreven op 27 mei 2022
Mijn kleinzoon van 15 zei "Hij speelt wel leuk en hij heeft een mooie stem" We hadden en familiefeest met zang en muziek van Rob Krot. Met een nieuwe tekst werden ook wij ingeschaald bij de 'champions'. Kortom, goede gesprekken vooraf en de troubadour droeg bij aan de charme van een heerlijke dag.
Jeanine Hollema uit Zwolle heeft geschreven op 23 mei 2022
Op vrijdagavond 20 mei 2022 trad Rob Krot op tijdens het 40 jarig-dienst jubileum van onze collega Loes. Rob gaf het feest de nodige luister, zowel letterlijk als figuurlijk. Dankjewel, Rob, ook namens Loes.
Katja uit Wageningen heeft geschreven op 9 mei 2022
Rob heeft op onze bruiloft op 29 april onze favoriete en betekenisvolle lied Roller coaster van Danny Vera ten gehore gebracht. Hij wist precies de juiste snaar 😉 te raken. De rest van onze liedjes werden op Rob zijn manier, met warme stem en mooie uitspraak gezongen. Als toegift een prachtig liedje van Toon Hermans, die zonder dat Rob dat wist, toevallig onze favoriete chansonnier is. Dank je wel Rob, ook namens mijn Toon, voor je prachtige optreden dat de kers op de taart was!
Mireille Groot Koerkamp uit Broekland heeft geschreven op 5 mei 2022
Rob heeft opgetreden tijdens de bijeenkomst; "Reuring in Salland" in het Holstohus in Olst. Zijn mooie lied over Salland zegt alles. Rob vertelde over dat lied: "Toen ik in Salland kwam wonen en er ’s avonds over het land uitkeek, zag ik voor het eerst dat niet de sterren draaien, maar de aarde zelf.”
Wijnanda uit Zwolle heeft geschreven op 14 maart 2022
Zondag 13 maart trad Rob op voor Kunst in de Kamer, kring Salland. Het werd een onvergetelijke middag met vrolijke liedjes, gekke liedjes en ook serieuze liedjes. Hij praatte een en ander op een geweldige manier aan elkaar. Kortom: aan het eind van de middag ging iedereen blij naar huis. Heel veel dank Rob!!
Louise heeft geschreven op 8 maart 2022
Op 6 maart heeft Rob Krot gezongen voor mijn man die in een zorginstelling verblijft. Hij werd 80. Rob heeft onze wensen in vervulling doen gaan en met de voor mijn man bekende nummers voor geluk en ontroering gezorgd. En dat niet alleen: we waren zeer tevreden over de professionaliteit van zijn optreden. Daardoor kreeg elke song de juiste sfeer en klankkleur. Bovendien is Rob een aimabele man! Afz. Louise.
Vandermolenhuis uit Lochem heeft geschreven op 7 maart 2022
Onze carnavalsweek afgesloten met een geweldig optreden van Rob. Bewoners hebben hier van genoten en met volle borst meegezongen. Bedankt en wie weet zien we elkaar vaker
Manon Stuiver uit Barneveld heeft geschreven op 23 februari 2022
Rob, heeft gespeeld op het afscheid van mijn vader, door zijn muziek is het een heel mooi en warm afscheid geworden. Dankjewel.
Periek uit Almelo heeft geschreven op 9 januari 2022
Geweldige sfeer brengt Rob. Breed repertoire en speelt goed in op de avond. Bedankt en we gaan je vaker zien!
Gemma Romme uit Zevenbergen heeft geschreven op 28 november 2021
Bedankt Rob! Ondanks de corona maatregelen hebben we zeer van je optreden mogen genieten. Het was zeer geslaagd! TOP!
Jacqueline uit Utrecht heeft geschreven op 22 november 2021
Beste Rob, Wat heb je er weer een feestje van gemaakt en wat ontzettend leuk om te zien dat het zorgpersoneel na 1 nummer toch over hun ongemak heen komen en genieten van jouw muziek. En fijn dat we ook de bewoners er nog bij hebben kunnen betrekken. Voor nou en nog eens.
Nancy uit Veghel heeft geschreven op 9 november 2021
Na een vakantie met De Zonnebloem was ons mam heel enthousiast over het optreden van Rob de Troubadour. Omdat ze kort daarna haar 80ste verjaardag zou vieren kwamen we op het idee om Rob te vragen om een keer voor haar op te komen treden. Na een prettig contact via de mail hadden we een datum afgesproken en konden we ook nog voorkeurliedjes doorgeven. In het wijkgebouwtje kwamen 12 ouderen bijeen en zaten al gezellig te kletsen toen Rob, ruim op tijd, verscheen. Met een gezellig praatje zorgde Rob voor een vrolijke middag en de ouderen zongen met alle liedjes mee. Ons mam heeft een heerlijke middag gehad en wij willen Rob dan ook hartelijk danken.
Zingen met Troubadour Rob Krot