Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
113 berichten.
Vrouwennetwerk Oldenzaal uit Oldenzaal heeft geschreven op 3 januari 2020:
Door de muzikale ondersteuning van troubadour Rob Krot hebben wij een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie gehad.
Bianca uit soest heeft geschreven op 24 december 2019:
Afgelopen vrijdag 20 December hebben wij een kerstdiner gehad met onze bewoners en familieleden. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als "jongeren' aan het meezingen. Wat ik heel leuk vond is dat je rond de tafels loopt en de ouderen persoonlijk toezong en natuurlijk je geweldige kerst-outfit. Zeker een aanrader voor jong en oud. Volgend jaar gaan we weer boeken!!
Anneke Dunnewind uit Amersfoort heeft geschreven op 16 december 2019:
De jaarlijkse kerstbijeenkomst van onze Coöperatie ParkeerService werd door Rob Krot op aanstekelijke wijze aangevuld. Rob heeft niet alleen een hele mooie stem, maar weet ook in te spelen op het publiek. Hij heeft een gevarieerd repertoire voor alle doelgroepen. Op deze manier heeft hij een waardevolle en sfeervolle bijdrage aan onze kerstbijeenkomst gegeven!
Lenie Spoor uit Tilburg heeft geschreven op 13 december 2019:
Zaterdag 30 november werden mijn schoonouders verrast op hun Gouden Bruiloft met een optreden van Rob de Troubadour. In één woord geweldig. Op verzoek speciaal voor hen een nummer gezongen. De sfeer zat er goed in, rustige nummers afgewisseld met feestmuziek, voor ieder wat wils. Bedankt Rob 🤗
M Steenvoorden uit ‘s Graveland heeft geschreven op 24 november 2019:
Een fantastische bezochte beaujolais primeuravond bij onze voetbalclub SV.’s-Graveland. Dit werd door Rob met live muziek begeleid. Met enthousiasme en goede voorbereiding bracht hij prachtige chansons ten gehore. Volgend jaar weer👍 Dank je Rob.
Henny Braakman uit Hellendoorn heeft geschreven op 18 november 2019:
We hebben zaterdagavond mijn 75ste verjaardig gevierd. Dit feest werd opgeluisterd met muziek van Rob Krot. Heel gezellig en mooi. Echt een aanrader als je iets wilt vieren en ook nog met je gasten wilt praten. En hij heeft een repertoire daar zeg je u tegen. Van evergreens tot verzoeknummers. Hij weet er echt de stemming in te krijgen bij jong en oud. Voor herhaling vatbaar.
Harry van den Enden uit Rijsbergen heeft geschreven op 11 november 2019:
Dinsdagmiddag, 5 november jl., hield de KBO-Rijsbergen in ontmoetingscentrum De Koutershof hun jaarlijkse "Cabaretmiddag". Het optreden werd verzorgd door troubadour Rob. Hij hoefde de 130 aanwezigen niet te verleiden om mee te zingen. Dat ging vanzelf. Een meer dan geslaagde middag!
Wooldhuis uit Heino heeft geschreven op 8 november 2019:
Deze week heeft troubadour zanger Rob Krot, bij ons opgetreden in Het Wooldhuis. De bewoners hebben genoten van oude bekende meezingers, humoristische liedjes, ballades en persoonlijke aandacht. Er werd dan ook vol op meegezongen er er werd zelfs gedanst. Dit natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.
Co de Rood uit Heino heeft geschreven op 4 november 2019:
Hoi Rob, geheel in stijl en kleuren combinatie ten tonele verschenen. Sfeer verhogend en een perfecte aanvulling voor dit plaatselijke SW4D evenement bij het DORPSHUUS, Marktzicht en Buuffie's in Heino. Bedankt Rob en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Co de Rood.
Ben Heethaar uit Raalte heeft geschreven op 29 oktober 2019:
Herfstvakantie 2019, Rob Krot was voor het 3e opeenvolgend jaar te gast als Troubadour on Tour op de Sallandse Wandelvierdaagse. Rob heeft opgetreden op Mobiele Rustpunten van onze cateraar. Het enthousiasme en waardering van de wandelaars waren weer groots zodat Rob een vaste gast aan het worden is tijdens dit wandelevenement die elk jaar in de herfstvakantie georganiseerd wordt. Rob volgend jaar ben je weer van harte welkom op ons evenement van 13 t/m 16 oktober.
Lenie Tielbeek uit Wijhe heeft geschreven op 18 oktober 2019:
Hi Rob, Afgelopen zaterdag 12 okt. Was je op mijn 60 jarig verjaardags-feestje. De mensen waren net een uur binnen toen jij binnenkwam en begon te zingen. Je voelde heel goed het publiek aan en kreeg zowel ouderen als jongeren aan het meezingen. Daardoor werd de stemming bere-gezellig. Ik wil je nogmaals bedanken. Als ik weer eens een feestje geef, dan nodig ik je zeker weer uit.👍 Groeten Lenie Tielbeek
Stichting SOOS 55pus Zwammerdam uit Zwammerdam heeft geschreven op 4 oktober 2019:
Wat een geweldige middag hebben wij gehad op 2 oktober j.l. Rob Krot is een echte aanrader. Geweldig zo hij de ouderen ook persoonlijk heeft toegezongen. Geef mij maar Amsterdam werd al gauw, geef mij maar Zwammerdam. Namens alle 50 plussers bedankt Rob. Arie Wieman
Ineke uit Assen heeft geschreven op 1 oktober 2019:
Rob ondersteunde de borrel en bites bijeenkomst ter ere van de 90 ste verjaardag van mijn moeder op de 28ste september in Groningen. Dat deed hij vol overgave, met een hele fijne warme stem en daarbij de sfeer en de gasten goed aanvoelend. Stapt gemakkelijk over van het ene genre naar het andere. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je Rob!
Mary Stoof-Helmonds uit Uden heeft geschreven op 1 oktober 2019:
Burendag 29 september 2019 Muzerijk te Uden. Wat werd het een fantastisch, gezellige middag, mede dankzij Rob. Alleen maar positieve reacties over je optreden van onze bewoners van het Harmoniehof ontvangen. Rob je was toppie! Lieve groet, Mary
De Wissel (dagactiviteiten centrum Harderwijk Careander) uit Harderwijk heeft geschreven op 27 september 2019:
Afgelopen dinsdagmorgen heeft Rob op ons jubileumfeest gezongen. Onze clienten hebben er enorm van genoten 🎶 zslfs de polonaise werd er gelopen. Echt voor herhaling vatbaar.
Marianne en Jos Hooijman uit Vught heeft geschreven op 26 september 2019:
Wij en onze gasten vonden ons feest super gezellig. Dat lag niet alleen aan het mooie weer en de mooie locatie, maar zeker ook aan jouw aanwezigheid die extra sfeer op het zonnige terras bracht. Je bent een vriendelijke man die op een prettige manier aanwezig is.
Cobie Monster Mons uit Harderwijk heeft geschreven op 10 september 2019:
Op zaterdag 07 september heb ik met (oud-)collega's mijn 40 jarig jubileum gevierd. Rob heeft door zijn optreden deze avond nog gezelliger gemaakt. Rob bedankt. Voor herhaling vatbaar!!
Bella Wagner uit Zoetermeer heeft geschreven op 4 september 2019:
Zaterdag 31 augustus heeft Rob een geweldige toevoeging aan ons CampingFeest gegeven ter ere van ons 25 jarig huwelijk. Met een eigen versie van NovemberRain van Guns and Roses, en Nothing Else Matters van Metalicca, kun je wel zeggen dat hij een top artiest is. Lieve Rob bedankt!
Theo en Marion van Oerle uit Sprang Capelle heeft geschreven op 8 augustus 2019:
Op 7 augustus heeft Rob onze avond muzikaal luister bij gezet tijdens ons 40 jarig huwelijksfeest. Wij en onze gasten hebben genoten van zijn optreden. Het is een geweldig feest geworden.
René Vreeling uit Deventer heeft geschreven op 6 augustus 2019:
Afgelopen zaterdag 3 augustus 2019 hebben wij het 60-jarig huwelijk van mijn ouders gevierd. Vooraf heb ik Rob gevraagd of hij als "verrassingscadeau" namens de kinderen wilde komen optreden. Zijn reactie was op voorhand leuk, enthousiast en helder. Een verrassing is het zeker geworden. Het optreden van Rob was in 1 woord top! Mijn ouders en ook de 100 gasten hebben volop genoten van alle mooie nummers die hij speelde en zong en de geweldig leuke sfeer die er ontstond. Rob bedankt!! De verwachtingen vooraf op een erg leuk feest waren er, maar deze zijn ruimschoots overtroffen.
Zingen met Troubadour Rob Krot