Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
48 berichten.
Elise Westerhof uit Utrecht schreef op 20 februari 2017:
Heerlijke muziek exact afgestemd op de jarige en de sfeer! Iedereen vond het fantastisch en is nu nog aan het nagenieten! Bedankt!
Henk en Jos uit Lelystad schreef op 29 januari 2017:
Rob, bedankt voor je prachtige muzikale bijdrage aan onze middag/avond op de Bounty- boottocht. Zeemansliedjes, meezingers, stiekeme liedjes! TOP!
Hugo uit Utrecht schreef op 26 januari 2017:
Beste Rob. Bedankt dat je er was ook op zo'n korte termijn. Alhoewel ik wat weifelend was ben ik blij dat je hier veel ervaring in bleek te hebben. Iedereen vond het leuk!
Olga Vogels uit Uden schreef op 2 januari 2017:
Nogmaals bedankt voor jouw geweldige optreden gisteren!!!! Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord! Leuk hè? De gedecoreerden, college van B&W, de Commissie Voordracht Kandidaten Vrijwilligerspenning, collega’s, familie… iedereen was enthousiast over jouw bijdrage! Dankjewel, het was SUPER! Groetjes Olga
Hof van Dalfsen uit Dalfsen schreef op 26 december 2016:
"Dit was precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Onze gasten hebben van je optreden genoten. Een prachtig Kerstdiner! Bedankt en tot volgend jaar!"
Kees en Hanneke uit Harderwijk schreef op 12 november 2016:
....door ons en al onze gasten als fantastisch is ervaren! Wij hadden een zeer gemêleerd publiek van 14 tot 86 jaar en jij had muziek van U2 tot en met Malle Babbe. Voor ons ben je een 'top-Rob troubadour"
Jan en Luud uit Raalte schreef op 21 augustus 2016:
Live muziek zonder opdringerig te zijn en dat klopt helemaal. Je hebt er toe bijgedragen het feest ons feest te laten zijn. Iedereen die we na afloop hebben gesproken was het er over eens: jij was het schot in de roos.
Hedy uit Arnhem schreef op 12 maart 2015:
Wat hebben wij genoten van jouw muziek. Het lied dat je speciaal voor mijn vriend geschreven hebt is helemaal een topper! We hebben hem al diverse malen beluisterd en zijn iedere keer weer ontroerd.
Zingen met Troubadour Rob Krot