Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
208 berichten.
Antoine Joosten schreef op 7 oktober 2022
Twee weken achterelkaar heeft Rob in onze tuin zijn kunsten ten gehore gebracht. Beide avonden heeft hij zich goed aangepast aan de aanwezigen. Hij was een zeer welkome artiest die sfeer aan de avond gaf. Zijn repertoire is zeer divers en verveelde niet. Tweemaal bedankt Rob. TUINFEEST
Selma Griep uit Amersfoort schreef op 27 september 2022
Dank je wel! Het was supergezellig! Je bracht de sfeer er goed in op het afscheidsfeest van onze coördinator en van de ruimte waar wij altijd verbleven. Heerlijke nummers, groot repertoire, gewoon helemaal top.
Hans-Robert & Marjolein uit Regio Eindhoven schreef op 27 september 2022
Rob heeft op ons 12,5 jarig jubileum-tuinfeest gespeeld. Zowel wij, als onze gasten, hebben genoten van zijn zang- en gitaarkunsten. Knap hoe Rob met zijn muziek helpt om een feest nog gezelliger te maken en aan weet te sluiten bij onze wensen en die van onze gasten. Ook de communicatie met Rob verliep erg prettig. Wat een breed repertoire en wat een energie heeft hij: 4 uur zingen en spelen met minimale pauzes. Petje af! Dank je wel Rob!
woon-zorgcentrum Talma Borgh uit Apeldoorn schreef op 21 september 2022
Afgelopen zaterdag hebben de cliënten van woon-zorgcentrum Talma-Borgh van de eerste tot de laatste minuut mogen genieten van een optreden van Rob. Wat weet deze man het publiek mee te krijgen zeg! Er is geen woord teveel gezegd als we hier benoemen dat Rob een echte vakman is. Zijn inlevingsvermogen om de sfeer aan te voelen is geweldig en het was één groot feest. Rob bedankt!
Henk en Ria Potgieter uit Biddinghuizen schreef op 19 september 2022
We hadden wat te vieren, nu het eindelijk weer kon, en daar hoort bij ons naast het lekkere eten eten drinken bij Beach Nu in Biddinghuizen ook muziek bij. Dus op de bovengenoemde prachtige locatie Rob Krot uitgenodigd om ons feestje muzikaal luister bij te zetten. Nou dat is geweldig goed gelukt, geluisterd naar onze wensen en op het feest zelf de sfeer goed aangevoeld en daardoor een wezenlijke bijdrage geleverd aan ons 3 in 1 feest. Nogmaals bedankt Rob 👍
Ronald Derks uit Den Bosch schreef op 16 september 2022
Voor ons jubileumuitje heeft Rob de eerste avond ons italiaans diner muzikaal opgefleurd. Rob houdt enorm van muziek. Dat zie je en dat hoor je. Rob is heel flexibel, gezellig, voelt de sfeer perfect aan en zingt en speelt gewoon heel mooi en ontspannen. Het enorm brede repertoire heeft voor ieder wat wils en of het voor 10 of 100 (in ons geval 85) mensen is: Rob maakt er iets moois van. Wil je gewoon fijne, leuke muziek van een fijne, leuke en goede troubadour, dan moet je wat ons betreft bij Rob zijn. Rob, bedankt!
Tallien en Koos ten Kate uit Bad Harzburg, Duitsland schreef op 28 augustus 2022
Hallo beste Rob, we waren met 27 duitse wandelvrienden 5 dagen in het Wapen van Exloo, waar jij onze laatste avond muzikaal hebt verzorgd. Het was in één woord geweldig, echt een groot succes. Naast je Nederlandse repertoire heb je voor onze Duitse vrienden vele Duitse bekende nummers gezongen en in je in het Duits gepresenteerd. Super! Hartelijk dank voor je inzet. Liebe Grüße aus Bad Harzburg van Tallien und Koos und alle andere Wanderfreunden vom Harzklub
Josien uit IJsselstein schreef op 15 augustus 2022
Rob uitgenodigd om op het verjaardagsfeest van mijn oom en moeder te komen spelen. Iedereen heeft ontzettend genoten van zijn optreden. Helaas moesten we halverwege het optreden verplaatsen van buiten naar binnen, maar Rob ging hier heel flexibel mee om heeft kosteloos langer doorgespeeld. Als afsluiter Roller Coaster van Danny Vera was echt top!
Hans en Sanny uit Noorbeek schreef op 14 augustus 2022
Op 13 augustus heeft Rob ons tuinfeest opgeluisterd met een wel gekozen repertoire van prachtige chansons en songs. Op verzoek had hij zelfs het lievelingsliedje van onze 4 jarige kleindochter ingestudeerd. Rob heeft een prachtige stem en vindt makkelijk aansluiting. Wij genieten nog steeds na. Een aanrader!
Jan en Lies uit Epe schreef op 28 juli 2022
Wij waren 50 jaar getrouwd en waren zeer benieuwd hoe het zou zijn met Rob Krot als troubadour. En we kunnen hem van harte aanraden. Rob voelt de sfeer aan en kan de stemming er goed inkrijgen. Kortom: een echte aanrader voor een gezellig feestje. De reactie van onze gasten was ook unaniem: het was gezellig. Bedankt, Rob!
Jan Willem uit Bloemendaal schreef op 14 juli 2022
Het was een muzikaal feest door Robs aanwezigheid in het verpleeghuis in Bloemendaal. Zelf vond ik zijn versie van het lied Summertime heel bijzonder. Het lied sprak me vast aan omdat ik zelf vader ga worden, maar Robs stem was mooier dan alle covers op YouTube en dat is inclusief Willie Nelson.
Rob uit Amersfoort schreef op 11 juli 2022
Beste Rob, nogmaals hele dikke vette complimenten vanuit het hele team voor je mooie en gevoelige optreden. De persoonlijke songs hebben veel indruk gemaakt en maakten het verhaal compleet!
Marlies Verda uit Zwartewaal schreef op 4 juli 2022
Rob heeft het 30 jarig bestaan van Kunstkring Voorne opgeluisterd met prachtige liedjes. Franse chansons, Nederlandstalig, Engels: hij schudt "t allemaal uit z"n gitaar! Iedereen heeft van zijn muziek genoten! Dankjewel Rob namens Kunstkring Voorne Zwartewaal
Bennie Maatkamp uit Halle Heide schreef op 28 juni 2022
Zondag 26 juni heeft Rob een optreden verzorgd op de ouderendag te Halle Heide. Wat hebben we genoten van zijn zang en humor. Iedereen was zeer positief overzijn optreden. De meeste oudjes hedentendage zijn opgegroeid met de Rolling Stones. Rob speelde een geweldig nummer van de Stones.
FRION Zorg uit Zwolle schreef op 16 juni 2022
We kregen enorm veel complimenten voor vandaag, goede sfeer leuk en goed georganiseerd. Iedereen heeft genoten in het gedruis of op een afstandje. Ik wil jou namens mezelf maar ook namens de doelgroep en mijn collega’s enorm bedanken, wat een feest wat speel je leuk in op de deelnemers van ons dagcentrum. Dat je hun namen gebruikt en dat ze mee mogen doen, echt heel geweldig. DANK DANK, je hoort vast nog wel eens van ons, als er weer iets te vieren valt.
Thea van Vliet uit Rosmalen schreef op 15 juni 2022
Afgelopen zaterdag zong en speelde Rob voor ons. We hebben genoten! Hij kreeg ons zelfs aan het swingen met wat liedjes op verzoek. Tevens begeleidde hij de mensen, die wat stukjes hadden ingestudeerd i.v.m. ons 25 jarig samen zijn, muzikaal. Het was een succes en een fijne sfeermaker
Ank van der Meer uit Aldtsjerk schreef op 3 juni 2022
Gisteravond een prachtig tuinfeest gehad zon, lekker eten, fijne mensen en....Rob met zijn gouden keeltje en warme liedjes die mijn feestje tot een prachtig geheel maakten. Bovendien is Rob ook een fijn mens waarbij je je snel op je gemak voelt. Dank voor de mooie avond!! Harte groet Ank en Harm.
Wat hebben wij genoten met ruim 50 vrijwilligers op zondag 15 mei in de prachtige tuin van onze Sponsor ( slagerij de Worstepinne) van het geweldige weer, lekkere eten en vooral de heerlijke muziek van Rob dat deze middag compleet heeft gemaakt. Op Hemelvaartsdag hebben bijna 1500 fietsers vanuit Bathmen een fietstocht van 35 kilometer gereden. Op het terras bij Ons Centrum in Okkenbroek konden de deelnemers genieten van de mooie klanken van de gitaar en van de gezellige meezingliedjes. Verschillende verzoeknummers kwamen voorbij. Rob bedankt voor jouw bijdrage en vast en zeker tot een volgende keer.
Luuk en Marijke uit Nuenen schreef op 27 mei 2022
Mijn kleinzoon van 15 zei "Hij speelt wel leuk en hij heeft een mooie stem" We hadden en familiefeest met zang en muziek van Rob Krot. Met een nieuwe tekst werden ook wij ingeschaald bij de 'champions'. Kortom, goede gesprekken vooraf en de troubadour droeg bij aan de charme van een heerlijke dag.
Jeanine Hollema uit Zwolle schreef op 23 mei 2022
Op vrijdagavond 20 mei 2022 trad Rob Krot op tijdens het 40 jarig-dienst jubileum van onze collega Loes. Rob gaf het feest de nodige luister, zowel letterlijk als figuurlijk. Dankjewel, Rob, ook namens Loes.
Zingen met Troubadour Rob Krot