Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
178 berichten.
Jeannette Trooster uit Bennekom heeft geschreven op 31 oktober 2021
Vanmiddag heeft Rob gezongen tijdens het feestje voor mijn man’s verjaardag. Was super leuk! Mooie liedjes en verzoeknummers werden welwillend gezongen. Ook de kleinkinderen kregen aandacht met liedjes die ze graag wilden horen. Bedankt Rob. We gaan je zeker nog vaker boeken.!
Mary Stoof-Helmonds uit Uden heeft geschreven op 29 oktober 2021
24 oktober j.l. MuzeMix in het MuzeRijk te Uden. Deze muzikale middag was een grandioos succes. Iedereen heeft genoten en Rob speelde goed in op de wensen van het publiek, zeer zeker voor herhaling vatbaar. Rob, bedankt en tot ziens!!!!
Alex Goudriaan uit Eindhoven heeft geschreven op 24 oktober 2021
Op zondag 10 oktober 2021 werd mijn 50e verjaardag gevierd in buurtcentrum De Mortel in Eindhoven met als thema "Oktoberfest". Rob was keurig op tijd en had zich goed voorbereid. Rob is een heel vriendelijke en toegankelijke man. Hij weet precies wat hij moet doen om van het eerste moment de sfeer erin te brengen. De gasten kwamen binnen en Rob verwelkomde hen met zijn zang en gitaarspel. Hij weet de mensen op te zoeken en ook afstand te houden, indien dat gewenst is. Een doorgewinterde troubadour! Van begin tot eind heeft zijn spel gezorgd voor een geweldige muzikale toevoeging aan het feest. Van de gasten hebben wij enkel lof gehoord. Ook de uitbaters van het buurtcentrum waren meer dan tevreden. Uiteraard kan ik zelf niet achterblijven 🙂 Mede dankzij Rob heb ik een geweldig mooi feest gehad, wat voor altijd een mooie herinnering zal zijn! Rob, heel erg bedankt voor jouw mooie muzikale inbreng. Wij hebben zeer genoten!
Henny uit Stadskanaal heeft geschreven op 23 oktober 2021
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op het 50-jarig jubileum van mijn ouders, niet alleen ik. Maar iedereen die aanwezig was op het feest. We hebben allen genoten van jouw bijdrage op het feest. Eigenlijk genieten we nog steeds heel erg na, want het was zo geslaagd. Aaldrik en Inge de eigenaren van De Smederij hebben ook zo genoten van jou en ons als gasten. Al met al een Top Feest. Ik vond het ook hartstikke leuk om jou te ontmoeten, je bent een fijne open persoonlijkheid en je weet goed in te spelen op de sfeer. Mooi om te ervaren en te zien. En wie weet zien we elkaar in de toekomst weer, lijkt me leuk
Remko van der Wiel uit Woerden heeft geschreven op 18 oktober 2021
Zaterdag 16 oktober vierden wij ons 25-jarig huwelijk bij ons in de tuin. Rob hadden we gevraagd om ons feest op te leuken. Ik kan zeggen dat dat meer dan geslaagd is. Rob speelde aanvankelijk een aantal popnummers die lekker in het gehoor lagen, daarna werden de liedjes steeds feestelijker. Er werd gedanst en Rob speelde daarna helemaal leuk in op het gemengde publiek. Zowel de Utrechtenaar als de Limburger werd op zijn wenken bediend. Voor mij was het hoogtepunt het nummer dat je samen met mijn vrouw speelde. Kortom, ons feest is mede door het optreden van Rob meer dan geslaagd. Rob je bent een topper!
Nico Bruens uit Rotterdam heeft geschreven op 7 oktober 2021
Nico Bruens namens Gandhi Groep Leev!® Afgelopen zondag hebben wij een mooi feest mogen organiseren voor een doelgroep die dat even heel hard nodig had. Mede door de inbreng van Rob is dat een fantastisch feest geworden. Rob voelde de sfeer perfect aan en stemde zijn muziek er op af. Zowel de gasten als de organisatie hebben er van genoten. Rob Nogmaals Hartelijk Dank.
Astrid Donderwinkel uit Velp heeft geschreven op 5 oktober 2021
Mede dankzij jou was ons 40jarig BBQ-tuinfeestje van afgelopen zaterdag een topfeestje, een dag met een gouden randje.
Jose van der Loo uit Someren heeft geschreven op 27 september 2021
Rob, Het feest van oma Sien was in een woord GEWELDIG. Dankzij jou en je gezellige mooie liedjes, heeft iedereen op dit feest echt Genoten. Aanrader voor op je feest. Nogmaals Rob bedankt ook van oma Sien en familie👍
Anniek Bello uit Maarn heeft geschreven op 24 september 2021
Lieve Rob, Heel hartelijk bedankt voor je waardevolle bijdrage op onze ProfessionalsDag van MentaVitalis. Je weet als geen ander een fijne sfeer te creëren en de juiste toon aan te slaan bij onze gasten, zowel muzikaal als met jouw humor. We hebben enorm genoten, je bent een troubadour pur sang!
Golfclub de Lage Mors uit Delden heeft geschreven op 20 september 2021
Beste Rob, In 2020 bestond onze golfclub 15 jaar en dat hebben we in verband met Corona helaas toen niet kunnen vieren. Op 19 september van dit jaar hebben we dat wel kunnen doen onder het genot van een hapje en een drankje. Dit was echter niet alles. Met jouw optreden werd het feest compleet. Het was GEWELDIG. Je voelde perfect het sfeertje aan en onze leden waren razend enthousiast. We zullen je zeker aanbevelen. Namens de golfbaandirectie en het bestuur van golfclub de Lage Mors bedank ik je hartelijk . Het was een prachtige middag. Bart Dirne, Secretaris golfclub de Lage Mors.
Wissink's Mol uit Usselo heeft geschreven op 13 september 2021
Wat een ontzettend gezellige bijdrage heb jij aan onze viering van de Nationale Monumentendag geleverd. Top!!
Peter van Beek namens de Lionsclub Elburg Oldebroek heeft geschreven op 7 september 2021
Afgelopen zaterdagavond heeft Rob de muzikale omlijsting verzorgd van ons 40-jarig jubileum als Lionsclub. Deze avond waren niet alleen de leden (mannen) aanwezig maar ook hun partners. Op Buitenplaats Natuurlijk Goed in Oosterwolde was het zulk mooi weer dat we de hele avond buiten hebben kunnen doorbrengen. En aan het succes daarvan heeft Rob in belangrijke mate bijgedragen. Op zijn bescheiden en inspirerende manier wist hij mensen mee te krijgen in zijn muziek. Er werd zelfs meegezongen met mooie Franse ballades en er werd gedanst. En dat krijg je bij ons niet zomaar voor elkaar! Hij zorgde ruim twee uur voor een afwisselend repertoire, waarbij naast de muzikale passie ook zijn uitstekende taalvaardigheid bijzonder werd gewaardeerd. In de nabespreking was men vol lof en werd de bijdrage van Rob als voor herhaling vatbaar bestempeld. Rob, dank voor je bijzondere invulling van ons jubileumfeest. Het was grandioos!
Ernst & Alie Schorfhaar uit Deventer heeft geschreven op 5 september 2021
Oud worden wordt een feest met Rob erbij! Mijn vrouw, de buurvrouw, buurman en ik hebben samen een feestje gegeven vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, het krijgen van AOW en het 20 jarig bestaan van mijn bedrijf. Rob heeft het hele gezelschap op bijzonder aangename wijze vermaakt met zijn zang en spel! Zelfs de kinderen die aanwezig waren werden getrakteerd op kinderliedjes. De kers op de taart was zijn speciaal voor de jarige buurvrouwen geschreven lied!
Careyn Utrecht uit Utrecht heeft geschreven op 13 augustus 2021
Het was heel fijn om jou weer te zien en vooral te horen zingen en spelen!! De reacties van bewoners en personeel op de optredens zijn heel enthousiast. Ook is het mooi dat jouw ervaringen op de afdelingen bijzonder waren! Zeker voor herhaling vatbaar dus. Hoedje af voor jouw vakmanschap
Doris uit Brabant heeft geschreven op 27 juli 2021
Wat heeft oma genoten en niet alleen oma, wij ook. Wij vonden het hartstikke leuk dat je dat uur voor ons kwam opluisteren. En je kunt werkelijk alle liedjes zingen, chapeau. Ook namens mijn man wil ik je hartelijk bedanken voor je optreden en we zullen zeker reclame voor je maken.
Doreen uit Boekelo heeft geschreven op 18 juli 2021
Bedankt Rob voor jouw leuke optreden tijdens ons “feestje om niks”. Wij zijn nog aan het nagenieten van een mooie avond, mede dankzij jouw muzikale inbreng. Super leuk was het. Jong en oud hebben genoten en in het bijzonder onze ouders. Je hebt veel gezelligheid gebracht.
Mark Versteeg uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 juni 2021
Bedankt voor het onvergetelijke optreden tijdens ons tuinfeest voor het Gouden huwelijk van mijn ouders. Het was echt fantastisch en iedereen heeft er enorm van genoten. Je hebt de dag heel speciaal gemaakt, met name ook door het heel persoonlijk te maken tijdens je optreden, dat was heel bijzonder en heeft een onuitwisbare herinnering achter gelaten. Nogmaals dank!
Annet uit Angerlo heeft geschreven op 21 juni 2021
19 juni een enorme verrassing voor mijn moeder verzorgt door Rob Krot. Een prachtig tuinconcert met een feestelijk zonnetje opgeluisterd door familie en kinderen. Super gezellig, goed gezongen en gespeeld en zo zat de sfeer er snel in. We konden gezellig meezingen met de klassiekers van weleer. Zo’n optreden is echte aanrader wat ons betreft. Het gaf mijn moeders feestje een gouden randje. Rob, hartelijk dank namens ons allen. Wij zeggen, voor herhaling vatbaar!
Sabine uit Markelo heeft geschreven op 12 mei 2021
Ik heb Rob eerder zien optreden en heb hem gevraagd om bij mijn zus tijdens de huwelijksviering in de kerk te spelen. Hij heeft een mooie warme stem, een breed repertoire waar je uit kunt kiezen en straalt vrolijkheid uit. Een echte aanrader!
Silvia uit Oss heeft geschreven op 7 mei 2021
Wij hebben er allemaal super van genoten. Ons mam in het bijzonder. Ik hoorde ook zeer positieve reacties van de medebewoners. En het personeel was ook super enthousiast. Nogmaals super bedankt, een verjaardag om nooit te vergeten.
Zingen met Troubadour Rob Krot