Reacties Troubadour Rob Krot

Schrijf een nieuw bericht in het Gastenboek van Troubadour Rob Krot

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet zichtbaar voor anderen.
97 berichten.
Peter en Mieke uit Bergen op Zoom schreef op 13 november 2018:
Zeer plezierige, goed getimede muzikale bijdrage aan ons feest. Iedereen had het naar zijn/haar zin. Er werd zelfs gedanst. Zeker voor herhaling vatbaar.
Nell Stok uit Middelburg schreef op 11 november 2018:
Gisteren een uur lang genoten van mooie en oude liedjes, een verrassing voor de verjaardag van onze moeder van 88 jaar. Wat heeft ze genoten samen met haar gasten! Jong en oud wist je met je zang en humor te vangen. Dank! Greta en Nell.
Fam. de Vries uit Lisse schreef op 18 oktober 2018:
Rob heeft afgelopen zondag opgetreden tijdens de 75ste verjaardag van mijn moeder. Het was de perfecte afsluiting van een bijzondere dag. Mijn moeder en de gasten hebben genoten van Rob zijn enthousiasme, vriendelijkheid en mooie zang en gitaarspel. Rob is erg flexibel, zowel in de speelduur als in de verzoeknummers die je hebt. Ook het aanpassen van het programma en het meespelen bij een optreden van vrienden bleek voor hem geen probleem. Wij bevelen hem dan ook van harte aan!
Tom en Hetty den Daas uit Maarssen schreef op 12 oktober 2018:
Hallo Rob,mede door jouw gezellige muzikale bijdrage is onze feestmiddag op 7 oktober voor ons superfijn geworden!! Jouw zang en muziek waren precies wat wij bedoelden. Nogmaals bedankt. Wij kunnen jou aan iedereen aanbevelen.
Marion uit Utrecht schreef op 3 september 2018:
Rob de troubadour met zijn prachtige kledij en mooie zangstem heeft onze bewoners een TOP middag bezorgd met zijn gouwe ouwe liedjes! Super dank!!
Richard de Rooij uit Dronten schreef op 2 september 2018:
Rob heeft de 60 jarige verjaardag van mijn vrouw muzikaal omlijsd. Rob heeft een enorm repertoire en kan eigenlijk alles vertolken. Zijn stem en gitaarspel zijn van prima kwaliteit. Wij en onze gasten hebben enorm genoten van zijn optreden. Rob voelt de sfeer als geen ander aan en speelt daar feilloos op in. Hij heeft zichtbaar zelf heel veel plezier in muziek maken en dat werkt aanstekelijk. Wij kunnen Rob van Harte aanbevelen.
K. Hartog schreef op 17 augustus 2018:
Donderdag 16 augustus ons 40 jarig jubileum gevierd. We hebben allemaal genoten van de muzikale begeleiding van Rob Krot. Het was in een woord GEWELDIG!
Geke Pinkert uit Bathmen schreef op 13 augustus 2018:
Gisteren heeft Rob een optreden bezorgd op onze SVR camping in Bathmen. De gasten waren erg enthousiast en hebben een prachtige middag gehad. Wij hebben een tip het visitekaartje van Rob gekregen en raden hem zeker aan voor andere feestjes! Bedankt Rob!
Marleen Middel uit Nieuw-weerdinge schreef op 13 augustus 2018:
Tijdens mijn afstudeer feestje, heeft Rob voor de muzikale bijdrage gezorgd. Hij maakte er een echt feestje van. Voor jong en oud speelde hij liedjes, ook de meezingers deden het erg goed en verhoogde de gezelligheid. Wat mijn man en ik heel speciaal vonden en erg waarderen is dat Rob zo maar uit de losse pols een liedje zong over mijn studietijd. Rob hartelijk bedankt voor jouw bijdrage, zodat wij terug kijken op een zeer geslaagd feestje, waar wij veel complimenten over krijgen van onze gasten.
Betsy van der Weerd schreef op 22 juli 2018:
Tijdens ons 30-jarig Buurtfeest heeft Rob een muzikale bijdrage geleverd. Daar hebben we met ons allen van genoten. Het was een toegevoegde waarde van ons feest. Rob bedankt!
Theo-lauky v. Munster uit Beuningen schreef op 11 juli 2018:
Tuinfeest 24 juni een dag die we niet gauw zullen vergeten. Familie vrienden,en Rob Krot onze muziekale omlijsting fantastisch, wat kan die troubadour een stemming er in brengen. hartelijk dank en tot het volgende feest.
Harrie & Annie Boerdijk uit Heino schreef op 10 juni 2018:
We hebben zeer genoten van het live optreden van Rob Krot. Hij bracht de stemming er goed in. Wat ons betreft een toegevoegde waarde van ons feest. We kunnen hem zeker aanbevelen als troubadour op uw evenement. Rob bedankt.
Cindy uit Ens schreef op 29 mei 2018:
Wij hebben een prachtig tuinfeest gehad waarbij Rob voor de muzikale noot heeft gezorgd. Zijn optreden zorgde voor een gezellige sfeer. Goed repertoire en ook van te voren aangevraagde nummers werden mooi ten gehore gebracht.
Max Meijerink uit Emmen schreef op 18 mei 2018:
Beste Rob, Wij hebben erg genoten van je optreden en vonden u zeker een aanwinst tijdens de Familiedag Natuurfeest. U bent niet alleen een goede zanger, maar ook instaat om te improviseren waar nodig, zo gaven wij stroopwafels weg en was u in staat daar een geweldige muzikale toevoeging aan te geven. Wij zullen u zeker niet vergeten en wie weet mogen wij u weer ontvangen in de toekomst! Vriendelijke groeten namens, De familiedag Natuurfeest
Joost van Schaik uit Utrecht schreef op 18 mei 2018:
Afgelopen dinsdag hebben we een erg gezellig optreden gehad voor de bewoners van verpleeghuis Koningsbruggen. Rob Krot kan als geen ander inspelen op de behoefte van de bewoners. In ons verpleeghuis wonen mensen met dementie en daar gaat Rob goed mee om. Daarnaast was de muziek van een hoge kwaliteit. Al met al ; TOP !
Winkeliersvereniging W inkelcentrum Crabbehof uit Dordrecht schreef op 15 mei 2018:
9 mei was onze voorjaarsbraderie en naast de vele straatmuziekanten behoorde Rob Krot tot één van de entertainers. Wij hebben hem voor de tweede keer uitgenodigd voor onze braderie dit zegt toch genoeg. Een echte aanrader dus! Rob bedankt je was fantastisch!
Smartlappenfesitval Amersfoort uit Amersfoort schreef op 17 april 2018:
Hoi Rob.. mede door jouw optredens een top festival gehad. Bedankt voor je professionele bijdrage. Namens de werkgroep: Henk Thiecke
Hennie uit Soest schreef op 16 april 2018:
Op 3 maart vierde ik mijn 70e verjaardag in de molenaarskamer van molen De windhond in Soest. Bij binnenkomst werden mijn gasten door Rob muzikaal onthaald. Mijn jongste kleinkinderen wisten niet wat een troubadour was totdat ze vroegen om een verzoeknummer die hij ten beste gaf. Rondlopend bij mijn overige gasten werden ook de verzoeknummers ten gehore gebracht. Jong en oud hebben genoten van de muziek en zijn optreden. Ontzettend gezellig was het om zo je verjaardag te vieren met al die mooie songs. Wellicht bij 75 zou ik weer deze troubadour naar Soest laten komen
Aad en Bennie uit Haastrecht schreef op 7 april 2018:
We hebben allemaal bijzonder genoten van jouw aanwezigheid als troubadour. Mede daardoor was ons 50 jarig huwelijksfeest zeer geslaagd. We gaan je vast aanbevelen. Heel fijn zoals je op de omstandigheden inspeelt met je liedjes en muziek. Het was top. Hartelijk dank. Aad en Bennie. Sliedrecht / Haastrecht
joke en ad uit uden schreef op 27 maart 2018:
Beste Rob, jij hebt meegewerkt aan het slagen van ons gouden huwelijksfeest.Het was heel leuk met jou.Heel gezellig en leuke muziek.Erg bedankt.Wij zullen jou aanbevelen!!!!!!! Joke en Ad
Zingen met Troubadour Rob Krot
);